Acuity 15

Voordelige flatbedprinter voor waardevolle prints

De Acuity 15 flatbedprinter is Fujifilms betaalbare instapmodel voor grootformaat UV-inkjet drukwerk. De printer levert indrukwekkend drukwerk dat fotokwaliteit benadert met een solide productie- output voor een hele reeks toepassingen. Die combinatie maakt het de perfecte printer om de stap te zetten naar digitale flatbed-productie.

Ontdek hieronder meer of neem contact op voor meer informatie.

Betaalbaar investering

De Acuity 15 is een betaalbare investering met bewezen flatbedtechnologie waarmee u winst kunt genereren dankzij een breed scala aan toepassingen. Dankzij printkoppen met variabele inktdruppelgrootte en pigmentrijke inkt, kan de Acuity 15 een zeer dunne inktlaag opbrengen die de productiekosten minimaliseert.

Instapmodel, maar boordevol functies

Although entry level, the Acuity 15 incorporates many practical features, including dedHoewel de Acuity 15 een instapmodel is, heeft deze printer vele praktische functies, waaronder speciale vacuümzones, kwalitatief hoogwaardige greyscale-printkoppen, rollen media opties en printen tot aan de rand. Profiteer van deze Acuity-kwaliteit met een minimale investering.

Printen op een breed scala aan materialen

Fujifilm Uvijet-inkten hechten op een ruimere keuze aan materialen waarop u kunt printen, zoals aluminiumcomposieten, hout, PETG enz. Dankzij de mogelijkheid om met wit creatief drukwerk te produceren, kunt u uw assortiment nog breder en aantrekkelijker maken.

Een veilige investering in bewezen technologie

Het Acuity-flatbedplatform is al sinds 2007 de benchmark voor de branche. Wereldwijd zijn er al duizenden machines van geïnstalleerd. De Acuity 15 bevat dezelfde robuuste technologie als in een flatbedconfiguratie en levert consistente kwaliteit en betrouwbare prestaties.

Kom meer te weten over ons ruime assortiment aan Acuity-printoplossingen en download ons boek.

DOWNLOAD ONS ACUITY-BOEK

Download ons Acuity-boek

We hebben een aantrekkelijk en nuttig boekje gemaakt over de toepassingsmogelijkheden, rentabiliteit en kwaliteit van ons Acuity-assortiment. Voer hier uw gegevens in en download een digitale versie of klik hier om een papieren versie aan te vragen.

Download is in het Engels

Belangrijkste kenmerken

De Acuity 15 heeft een hele reeks kenmerken om uw productiviteit en kwaliteit te maximaliseren.


Kleurkanalen

De Acuity 15 heeft vijf kleurkanalen, namelijk CMYK en witte.

Compacte footprint

De Acuity 15 is gebouwd om in compacte ruimtes te passen. Het toegankelijke ontwerp biedt flexibiliteit voor de manier waarop u rond de machine kunt werken.

Van rol naar plaatmateriaal

U kunt plaatmaterialen op het vacuümbed klaarleggen terwijl u met de roloptie print. Zeer snel wisselen tussen vlakke en flexibele materialen.

Hoge kwaliteit

Greyscale-printkoppen in een in-line configuratie en gecombineerd met full bed-mapping, leveren constante, bijna fotografische beeldkwaliteit.

Vacuümzones

Diverse vacuümzones voor standaard materiaalformaten verkleinen de vereiste hoeveelheid bedmaskeren en maken het mogelijk om snel van materiaal te wisselen. Verstelbare vacuümsterkten maken optimale verwerking van verschillende materialen mogelijk.

Speciaal flatbedontwerp met roloptie

Het speciale flatbedontwerp garandeert een nauwkeurig register voor printen tot op de rand en een rollen media optie vergroot de veelzijdigheid.

Met een Acuity 15 gaan deuren open

Acuity 15 printers verwerken standaard printtoepassingen uitstekend. Daarnaast genereren klanten nieuwe business en verhogen de winst door over te stappen op minder gangbare, maar waardevollere printtoepassingen zoals thermovormen.

SIGNS & DISPLAYS

De Acuity 15 is een betaalbaar instapmodel en opent deuren naar veel toepassingen voor signs & displays.

THERMOVORMEN

Een UV-inkjet printplatform in combinatie met hoogwaardig presterende innovatieve inkten, voegt de voordelen van digitaal printen toe aan thermogevormde producten.

PROTOTYPE PACKAGING

Eliminate the cost of setting up samples and small runs. Print high quality digital to impress customers and win more work.

PROTOTYPE PACKAGING

Eliminate the cost of setting up samples and small runs. Print high quality digital to impress customers and win more work.

Kom meer te weten over ons ruime assortiment aan Acuity-printoplossingen en download ons boek.

DOWNLOAD ONS ACUITY-BOEK

Milieuvriendelijker printen met een Acuity

UV- en UV LED-technologie hebben veel milieuvoordelen

Fujifilm zet zich in voor een groenere toekomst voor drukwerk. Energiezuinige droogsystemen, waaronder UV LED, besparen op energieverbruik. We hebben het energieverbruik van Acuity-printers vergeleken met dat van andere grote platforms en de resultaten zijn indrukwekkend. Acuity verbruikt aantoonbaar aanzienlijk minder energie.

Fujifilms Uvijet-inkt voldoet aan 's werelds strengste emissienormen voor producten en is een veilige, kwalitatief hoogwaardige UV-inkt geschikt voor een breed scala aan industrieën en toepassingen. Deze inkten worden vervaardigd in onze onderscheiden fabriek in Broadstairs (Verenigd Koninkrijk), een vestiging zonder restafval die grotendeels wordt gevoed door een lokaal zonne-energiesysteem


De Acuity 15 maakt gebruikt van Uvijet KN of KV UV-drogende inkten.

Our low-odour inks make for a safer working environment

Energy-efficient curing systems, including UV LED, help save on energy use and bills

Low ink consumption reduces the ongoing use and cost of consumables

The Acuity 15 can be used with Uvijet KN and KV UV curable inks

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij beoordelen uw situatie eerlijk en helpen u om de beste printoplossing te kiezen. Voer hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.