Acuity LED 1600II

Zeer veelzijdige hybrideprinter met LED UV-technologie

De nieuwste generatie van deze succesvolle hybride LED UV-printer is sneller en veelzijdiger en biedt de mogelijkheid om gelijktijdig kleuren, wit en clear te printen. Deze betrouwbare productiemachine wordt aangedreven door Fujifilms toonaangevende printkop- en inkttechnologieën en is ontwikkeld voor uitzonderlijke resultaten.

Ontdek hieronder meer of neem contact op voor meer informatie.

Kosteneffectieve LED UV-technologie

Dankzij de energiezuinige LED UV-technologie produceert de Acuity LED 1600II uitzonderlijke printresultaten op de meest milieuvriendelijke manier. LED-lampen verbruiken veel minder energie dan conventionele UV-lampen, gaan tot tien keer langer mee en hebben dus een positieve impact op de totale cost of ownership.

Robuust gebouwd, betrouwbare productie

Acuity LED-printers zijn geschikt om ononderbroken te printen. Sommige eigenaren laten ze zelfs 24/7 draaien. Dit is mogelijk omdat de Dimatix industriële printkoppen van Fujifilm zorgvuldig zijn afgestemd op onze hoogwaardig presterende Uvijet LED-inkten en zo zeer betrouwbare prestaties leveren.

Breed toepassingsgebied

Geschikt voor een breed scala aan toepassingen op rolmedia en harde materialen, waaronder signs & displays, muurstickers en prototypen van verpakkingen. Energiezuinige LEDs maken het mogelijk om op warmtegevoelige materialen te printen zonder dat die vervormen of krimpen.

Meerwaarde, creatief printen

Doordat u twee of drie lagen kunt printen met kleuren, wit en clear, hebt u de mogelijkheid om hoogwaardig creatief drukwerk te produceren en zo uw aanbod uit te breiden.

Zeer veelzijdige en hoogwaardige printer

De Acuity LED 1600II is de meest veelzijdige printer in zijn klasse met acht kleurkanalen, waaronder wit en clear. De printer kan dag in dag uit standaard toepassingen printen en is uitermate geschikt voor interieurpanelen en zelfs prototypen van verpakkingen. Schakel snel over tussen harde materialen en rolmedia en vergroot uw veelzijdigheid.

Kom meer te weten over ons ruime assortiment aan Acuity-printoplossingen en download ons boek.

DOWNLOAD ONS ACUITY-BOEK

Download ons Acuity-boek

We hebben een aantrekkelijk en nuttig boekje gemaakt over de toepassingsmogelijkheden, rentabiliteit en kwaliteit van ons Acuity-assortiment. Voer hier uw gegevens in en download een digitale versie of klik hier om een papieren versie aan te vragen.

Download is in het Engels

Het is een uitstekende printer voor fine art, gedetailleerd en delicaat werk, en zeer kostenbesparend voor kleine oplagen, wat ons de mogelijkheid geeft om op verzoek en winstgevend de hoogste kwaliteit drukwerk te printen.

JAMES KEMP

Print Manager, AB Print Group

Belangrijkste kenmerken

De Acuity LED 1600II heeft een hele reeks kenmerken om uw productiviteit en kwaliteit te maximaliseren.

Meerdere lagen printen

Print kleur-wit-kleur in één drukgang voor dubbelzijdig leesbare afbeeldingen op transparante materialen.

Fujifilm Dimatix printkoppen

Maakt gebruik van acht Q-klasse printkoppen. Deze hoogfrequente printkoppen zijn zeer precies en snel en hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van duurzaamheid bij een veeleisende productie.

Printen op een breed scala aan materialen

Fujifilm Uvijet-inkten hechten uitstekend op een uitgebreid scala aan harde materialen, standaard rolmedia en interessante toepassingen met gekleurde en doorzichtige materialen en spiegelpanelen.

Acht kleuren Fujifilm Uvijet-inktserie

Bevat standaard CMYK, light cyaan, light magenta, wit en clear. Light inkten verbeteren de kleurreproductie en produceren zachte verlopen bij bijvoorbeeld huidtinten, kleurverlopen en lichtere effen kleuren.

Clear en wit

Met clear kunt u drukwerk verfraaien en het plaatselijk een hoogglans afwerking geven. Met hoogdekkend wit kunt u creatieve effecten creëren op doorzichtige en gekleurde materialen.

Drukwerk dat fotografische kwaliteit benadert

Print zachte kleurtonen en uitzonderlijk heldere close-ups dankzij light inkten, printkoppen met variabele inktdruppelsgrootte en exacte controle van puntverbreding. De VersaDrop™ multipulstechnologie produceert druppels van variabele grootte op basis van de benodigde beeldscherpte en creëert zo zachte overgangen.

Acuity LED 1600II Case Studies

Ontdek het aantal klanten die al profiteren van de Acuity LED 1600II.

chevron_right
chevron_left

Met een Acuity LED 1600II gaan deuren open

Acuity LED 1600II printers verwerken standaard printtoepassingen uitstekend. Daarnaast genereren klanten nieuwe business en verhogen de winst door over te stappen op minder gangbare, maar waardevollere printtoepassingen zoals prototypen van verpakkingen.

TEKENS & WEERGAVEN

Met de zeer diverse, hybride
Acuity LED 1600II kunt u gelijktijdig kleuren, clear en wit printen en opent u deuren naar veel sign & display-toepassingen.

INTERIEURDECORATIE

Maak hoogwaardige digitale interieurdecoraties door op veel verschillende soorten substraten te printen. Alleen uw verbeelding begrenst de mogelijkheden voor retail, horeca en andere bedrijfstoepassingen.

PROTOTYPE VERPAKKINGEN

Dankzij de hoge kwaliteit en de mogelijkheid om wit en clear te printen, is de Acuity LED 1600II ideaal voor het printen van prototype van verpakkingen.

GRAFISCHE OVERLAYS

Digitaal printen kan uw productie verbeteren dankzij toepassing van een sneller, eenvoudiger en economischer proces dan zeefdrukken.

Kom meer te weten over ons ruime assortiment aan Acuity-printoplossingen en download ons boek.

DOWNLOAD ONS ACUITY-BOEK

Download our Acuity book

We’ve created an attractive and useful little book to give you more information about the application possibilities, profitability and quality of our Acuity range. Enter your details here to download a digital version or click here to request a hard copy.

Milieuvriendelijker printen met een Acuity

UV- en UV LED-technologie hebben veel milieuvoordelen

Fujifilm zet zich in voor een groenere toekomst voor drukwerk. Energiezuinige droogsystemen, waaronder UV LED, besparen op energieverbruik. We hebben het energieverbruik van Acuity-printers vergeleken met dat van andere grote platforms en de resultaten zijn indrukwekkend. Acuity verbruikt aantoonbaar aanzienlijk minder energie.

Fujifilms Uvijet-inkt voldoet aan 's werelds strengste emissienormen voor producten en is een veilige, kwalitatief hoogwaardige UV-inkt geschikt voor een breed scala aan industrieën en toepassingen. Deze inkten worden vervaardigd in onze onderscheiden fabriek in Broadstairs (Verenigd Koninkrijk), een vestiging zonder restafval die grotendeels wordt gevoed door een lokaal zonne-energiesysteem.

De Uvijet LL LED inkten die worden gebruikt voor de Acuity LED 1600II zijn GREENGUARD Gold gecertificeerd en goedgekeurd door Eurofins conform AgBB-standaarden.

Our low-odour inks make for a safer working environment

Energy-efficient curing systems, including UV LED, help save on energy use and bills

Low ink consumption reduces the ongoing use and cost of consumables

The Uvijet LL LED inks used in the Acuity LED 1600II have been GREENGUARD Gold certified and approved by Eurofins to AgBB standards.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij beoordelen uw situatie eerlijk en helpen u om de beste printoplossing te kiezen. Voer hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.