Acuity LED 40

De zuinigste en veelzijdigste Acuity-flatbed ooit

De Acuity LED 40 is zeer veelzijdig en levert voortreffelijke prestaties op een breed scala aan plaatmateriaal en rolmedia. Dankzij de nieuwste LED-droogtechnieken is deze printer zuinig in gebruik en kan worden opgewaardeerd met een reeks investeringen en upgrade opties.

Ontdek hieronder meer of neem contact op voor meer informatie.

Een veilige investering in bewezen technologie

De Acuity LED 40 maakt gebruik van een robuuste, toepassingsgerichte flatbedconfiguratie. Hierin zijn de nieuwste ontwikkelingen en inkjettechnologieën verwerkt, die voortreffelijke, betrouwbare prestaties en consistente printkwaliteit leveren dankzij duurzame, energiezuinige LED UV-lampen.

Zeer flexibele kleurconfiguraties

De Acuity LED 40 kan uitgevoerd worden met 4, 6 of 8 kleurkanalen. U kunt de kleursets kiezen die het best aansluiten op de behoeften van uw toepassing. Deze sets bevatten onder meer CMYK, lichtcyaan, lichtmagenta, wit en clear. De printer heeft ook een nieuwe snelle modus die de productiviteit verhoogt naar 52,8m2/uur.

Geschikt voor een breed scala aan toepassingen

De Acuity LED 40 biedt een voortreffelijke hechting op een hele reeks flexibele- en harde materialen en kan op een ongelofelijke verscheidenheid aan producten printen die van dichtbij of op afstand bekeken worden. De vacuümtafel kan vrijwel elk materiaal aan en houdt dat perfect vlak.

Betreed nieuwe markten

Omdat u met de Acuity LED 40 met wit en clear direct en perfect in register op verschillende materialen kunt printen, produceert de printer kwalitatief hoogwaardig, creatief drukwerk dat kansen biedt voor nieuwe inkomstenstromen. Met light inkten kunt u ook kwalitatief hoogwaardige fine arts of fotografische werk produceren.

Zuinig in gebruik

Dankzij printkoppen met variabele inktdruppelgrootte en pigmentrijke inkt, kan de Acuity LED 40 een zeer dunne inktlaag opbrengen die de productiekosten minimaliseert. De Acuity LED 40 is daarnaast zeer zuinig in gebruik doordat de duurzame LED UV-technologie weinig energie verbruikt.

Kom meer te weten over ons ruime assortiment aan Acuity-printoplossingen en download ons boek.

DOWNLOAD ONS ACUITY-BOEK

Download ons Acuity-boek

We hebben een aantrekkelijk en nuttig boekje zodat u meer informatie over de toepassingsmogelijkheden, de winstgevendheid en de kwaliteit van onze gezichtsscherpte bereik gemaakt. Vul hier uw gegevens voor het downloaden van een digitale versie of klik hier voor het aanvragen van een hard copy.

Download is in het Engels

Onze klanten zoeken steeds vaker naar milieuvriendelijke oplossingen en willen hun efficiëntie en winstgevendheid maximaliseren. De Acuity LED 40 levert dit alles dankzij de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van onze bestaande Acuity-flatbedserie te combineren met de veelgebruikte LED-droging van de Fujifilms Acuity-rollenprinters.

Mike Battersby

FUJIFILM Graphic Systems Ltd

Belangrijkste kenmerken

De Acuity LED 40 heeft een hele reeks kenmerken om uw productiviteit en kwaliteit te maximaliseren.


Speciaal flatbedontwerp met roloptie

Het speciale flatbedontwerp garandeert een nauwkeurig register voor printen tot aan de rand en een rol media optie voor het vergroten van de veelzijdigheid.

Energiezuinige LED-droging

Energiezuinige, duurzame LED UV-lampen leveren een zeer betrouwbare oplossing voor het printen van een breed scala aan toepassingen tot wel 10.000 uur.

Handsfree reinigen

Een automatisch onderhoudssysteem vermindert de benodigde hoeveelheid handmatige reiniging. Dit automatische proces reinigt goed en consistent.

Hoge kwaliteit

Greyscale-printkoppen in een in-line configuratie en gecombineerd met full bed-mapping, leveren constante, bijna fotografische beeldkwaliteit.

Vacuümzones

Diverse vacuümzones voor standaard materiaalformaten verkleinen de vereiste hoeveelheid bedmaskeren en maken het mogelijk om snel van materiaal te wisselen. Verstelbare vacuümsterkten maken optimale verwerking van verschillende materialen mogelijk.

Non-stop productie met X2

Het dubbele printbed van de X2-modellen heeft dubbele registerpunten en biedt de mogelijkheid voor ononderbroken productie. U print aan de ene kant terwijl u de ander kant instelt. Dit printbed maakt het ook mogelijk om grote vellen te printen tot wel 2,5 x 3,08 m.

Met een Acuity LED 40 gaan deuren open

Acuity LED 40 printers verwerken standaard printtoepassingen uitstekend. Daarnaast genereren klanten nieuwe business en verhogen de winst door over te stappen op minder gangbare, maar waardevollere printtoepassingen zoals prototypen van verpakkingen.

TEKENS & WEERGAVEN

Omdat u met de Acuity LED 40 met wit en clear direct en perfect in register op verschillende materialen kunt printen, is de printer ideaal voor een breed scala aan traditionele sign & display-toepassingen. Klik hier voor meer informatie

PROTOTYPE VERPAKKINGEN

De Acuity LED 40 is ideaal voor het printen van prototypen van verpakkingen dankzij de hoge kwaliteit en de mogelijkheid om wit en clear te printen. Klik hier voor meer informatie

PROTOTYPE PACKAGING

Eliminate the cost of setting up samples and small runs. Print high quality digital to impress customers and win more work.

PROTOTYPE PACKAGING

Eliminate the cost of setting up samples and small runs. Print high quality digital to impress customers and win more work.

Kom meer te weten over ons ruime assortiment aan Acuity-printoplossingen en download ons boek.

DOWNLOAD ONS ACUITY-BOEK

Download our Acuity book

We’ve created an attractive and useful little book to give you more information about the application possibilities, profitability and quality of our Acuity range. Enter your details here to download a digital version or click here to request a hard copy.

Milieuvriendelijker printen met een Acuity

UV- en UV LED-technologie hebben veel milieuvoordelen

Fujifilm zet zich in voor een groenere toekomst voor drukwerk. Energiezuinige droogsystemen, waaronder UV LED, besparen op energieverbruik. We hebben het energieverbruik van Acuity-printers vergeleken met dat van andere grote platforms en de resultaten zijn indrukwekkend. Acuity verbruikt aantoonbaar aanzienlijk minder energie.

Fujifilms Uvijet-inkt voldoet aan 's werelds strengste emissienormen voor producten en is een veilige, kwalitatief hoogwaardige UV-inkt geschikt voor een breed scala aan industrieën en toepassingen. Deze inkten worden vervaardigd in onze onderscheiden fabriek in Broadstairs (Verenigd Koninkrijk), een vestiging zonder restafval die grotendeels wordt gevoed door een lokaal zonne-energiesysteem.

De Acuity LED 40 maakt gebruikt van Uvijet KL LED UV-drogende inkten

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij beoordelen uw situatie eerlijk en helpen u om de beste printoplossing te kiezen. Voer hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.