Acuity B1

Veelzijdig, kwalitatief hoogwaardig B1-formaat inkjetsysteem, volledig geautomatiseerd

De Acuity B1 is een unieke innovatie in digitaal printen, dankzij de combinatie van uiterst hoge kwaliteit en een gangbaar materiaalformaat (70 x 100 cm) voor honderden toepassingen. Deze printer is uitgerust met Fujifilm UV-inkjettechnologie, is vergelijkbaar met de kwaliteit van offsetdrukwerk en print op materialen tot 10 mm dik, waaronder kunststoffen en metaal.

Ontdek hieronder meer of neem contact op voor meer informatie.Digitaal printgemak zonder in te leveren op kwaliteit

Print tot 200 vellen B1-formaat per uur en wissel snel van opdracht. Deze printer produceert drukwerk dat niet gelamineerd of gevernist hoeft te worden. Direct afwerken en verzenden is geen probleem, aangezien de vellen droog uit de pers komen. En levert voortreffelijke printkwaliteit aan veeleisende klanten, die oog voor detail hebben.

Kosteneffectieve, kwalitatief hoogwaardige kleine oplagen

De Acuity B1 neemt de pre-press en instelkosten voor offsetdruk en zeefdruk weg en vermindert daarnaast overproductie en afval, vooral van belang wanneer u werkt met dikkere materialen als kunststof en metaal. Kleine oplagen worden steeds rendabeler en u kunt ook hoogwaardige samples en eenmalige exemplaren aanbieden.

Volledige ‘pallet-tot-pallet’ automatisering maakt productie efficiënter

De Acuity B1 werkt volledig automatisch en is uitgerust met een ‘pallet-tot-pallet’ lineaire architectuur, wat de productie eenvoudiger maakt en de arbeidstijd verkort in uw drukkerij. Het is eenvoudig om de Acuity B1 te bedienen – de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface geeft minder stress en vermindert de afhankelijkheid van de vakman.

Solide bouw, zeer betrouwbaar en weinig onderhoud

Het ontwerp van de Acuity B1 is gebaseerd op het geroemde Onset-platform, dat zelfs al aan de 10e generatie flatbeds toe is en voortkomt uit ruim 15 jaar aan engineering en expertise. Sinds de lancering van de eerste machine in 2007 zijn er al honderden Onset-printers geïnstalleerd. Daarvan is vandaag de dag nog 95% operationeel, wat nog maar eens de betrouwbaarheid van het platform bewijst

Rendabele printtoepassingen

Print op een breed scala aan flexibele en harde materialen tot 10 mm dik, waaronder kunststoffen en metaal, en levert een brede keus aan printafwerkingen, van mat tot glans. De Acuity B1 Opent deuren naar een breed scala aan toepassingen, waaronder schapwiebelaars, promostrips, schapstoppers, kassadisplays, kassamatten en producttags.

Download our Acuity book

We’ve created an attractive and useful little book to give you more information about the application possibilities, profitability and quality of our Acuity range. Enter your details here to download a digital version or click here to request a hard copy.

'Not only did we save money on ink that allowed usto increase our margins, but we alsosaved on man-hours and improved customer satisfaction.A true win-win situation.'

Alexander Cachia

President of Impulse Graphic & Display Solutions.

Belangrijkste kenmerken

De Acuity B1 heeft een hele reeks kenmerken om uw productiviteit en kwaliteit te maximaliseren.

Direct printen op materialen

Gestimuleerd door de wereldberoemde Fujifilm-inkjettechnologie, biedt de Acuity B1 alle voordelen van flatbedprinten met volledige automatisering en kan direct in hoge kwaliteit op een breed scala aan materialen printen.

Printkoprij over volle breedte

De over de volle breedte van het printbed lopende printkoprij garandeert een voortreffelijke productiviteit, uitmuntende printkwaliteit en minder textuurbanding.

Optisch uitlijnsysteem

Dankzij het geïntegreerde optisch uitlijnsysteem heeft de Acuity B1 een registernauwkeurigheid van +/- 0,1 mm.

UV-hybride drogingssysteem

In combinatie met Uvijet KX inkten levert dit unieke hybride systeem (met LED UV-pinning en UV-droging) een nauwkeurigere controle over de UV-intensiteit dan andere systemen, met betere controle over de uiteindelijke afdruk tot gevolg.

Nozzlemapping

Een intelligent nozzlemapping-systeem zorgt voor behoud van printkwaliteit en vermindert gebreken, zelfs bij ontbrekende of afwijkende printkopnozzles.

Voortreffelijke printkwaliteit

De toonaangevende Fujifilm Dimatix QFR7 printkoppen, met systeemeigen druppelgrootten van 7 pl, in combinatie met een zeer dunne inktlaag, levert een kwaliteit die werkelijk kan wedijveren met offset.

Met een Acuity B1 gaan deuren open

Acuity B1 printers verwerken standaard printtoepassingen uitstekend. Daarnaast genereren klanten nieuwe business en verhogen de winst door over te stappen op minder gangbare, maar waardevollere printtoepassingen zoals metaalbedrukking.

Aanbevolen afdruktoepassingen

SIGNS & DISPLAYS

De Acuity B1 print op een breed scala aan flexibele en harde materialen tot 10 mm dik, waaronder kunststoffen en dat opent deuren naar een breed scala aan sign & display-toepassingen. Klik hier voor meer informatie.

METAALBEDRUKKING

Fujifilms inkjetsysteem voor printen op metaal is een uiterst winstgevende oplossing voor opdrachten met kleine oplagen wat de doorlooptijd voor dit soort werk veel korter maakt. Klik hier voor meer informatie

PROTOTYPE PACKAGING

Eliminate the cost of setting up samples and small runs. Print high quality digital to impress customers and win more work.

PROTOTYPE PACKAGING

Eliminate the cost of setting up samples and small runs. Print high quality digital to impress customers and win more work.

Milieuvriendelijker printen met een Acuity

UV- en UV LED-technologie hebben veel milieuvoordelen

Fujifilm zet zich in voor een groenere toekomst voor drukwerk. Energiezuinige droogsystemen, waaronder UV LED, besparen op energieverbruik. We hebben het energieverbruik van Acuity-printers vergeleken met dat van andere grote platforms en de resultaten zijn indrukwekkend. Acuity verbruikt aantoonbaar aanzienlijk minder energie.

Fujifilms Uvijet-inkt voldoet aan 's werelds strengste emissienormen voor producten en is een veilige, kwalitatief hoogwaardige UV-inkt geschikt voor een breed scala aan industrieën en toepassingen. Deze inkten worden vervaardigd in onze onderscheiden fabriek in Broadstairs (Verenigd Koninkrijk), een vestiging zonder restafval die grotendeels wordt gevoed door een lokaal zonne-energiesysteem.

De Acuity B1 maakt gebruikt van Uvijet KX en KH UV-drogende inkten.

Our low-odour inks make for a safer working environment

Energy-efficient curing systems, including UV LED, help save on energy use and bills

Low ink consumption reduces the ongoing use and cost of consumables

The Acuity B1 can be used with the Uvijet KX UV curable inks.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij beoordelen uw situatie eerlijk en helpen u om de beste printoplossing te kiezen. Voer hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.