Acuity F

Toepassingsgerichte hoogwaardig presterende flatbedprinter

De Acuity F combineert voortreffelijke beeldkwaliteit met hoge productiviteit. Deze printer levert een uitstekend rendement en is ideaal voor bedrijven die hun flatbedvermogen willen verhogen, grotere volumes willen aannemen of opdrachten sneller willen kunnen leveren. Deze printer print op veel verschillende soorten flexibele- en harde materialen en is geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Ontdek hieronder meer of neem contact op voor meer informatie.

Een veilige investering in bewezen technologie

De Acuity F combineert de ervaring van jarenlange toonaangevende beeldkwaliteit met geavanceerde techniek en inkttechnologie voor een ultramodern platform dat geschikt is voor een breed scala aan printtoepassingen.

Flatbed met toepassingsgerichte vacuümzones

Een speciale flatbedtafel en krachtig vacuümsysteem houden het printmateriaal vlak en maken het printen van rand-tot-rand mogelijk, perfect in register. Het High Flow Vacuum model (HFV) heeft een flatbedtafel van 2,5 x 3,2 m met 240.000 vacuümgaatjes waarmee poreuze of gebogen plaatmaterialen stevig vastgezet kunnen worden voor nog meer toepassingsflexibiliteit.

Korte doorlooptijden, grotere volumes

De Acuity F is geschikt om met hoge snelheid direct te printen op plaatmateriaal zonder in te leveren op kwaliteit. De printer biedt een potentiële jaarproductie van 30.000 m². De printer kan ook continu produceren. De wagen print dan aan de ene kant van de tafel terwijl de operator de vellen wisselt aan de ander kant (standaardmodel).

Ontworpen voor efficiënte productie

De Acuity F kan bijna 200 panelen (1,25 x 2,5 m) printen in een normale werkdag van 8 uur. Om de operator effectief met de machine te laten werken, zijn het ontwerp en de functies geoptimaliseerd voor een efficiënte verwerking, workflow en onderhoud.

Betrouwbare productie

De Acuity F is geschikt om met hoge snelheid direct te printen op plaatmateriaal zonder in te leveren op kwaliteit en voor doorlopende printproducties. Middels een uitstekende mondiale service-infrastructuur levert Fujifilm ondersteuning van wereldklasse voor, tijdens en na plaatsing van de printer.

Kom meer te weten over ons ruime assortiment aan Acuity-printoplossingen en download ons boek.

DOWNLOAD ONS ACUITY-BOEK

Download ons Acuity-boek

We hebben een aantrekkelijk en nuttig boekje gemaakt over de toepassingsmogelijkheden, rentabiliteit en kwaliteit van ons Acuity-assortiment. Voer hier uw gegevens in en download een digitale versie of klik hier om een papieren versie aan te vragen.

Download is in het Engels

In de eerste zes maanden dat we met de Acuity F werkten, hebben wij onze productiecapaciteit verdubbeld. Dat stelt ons nu in staat om een gigantische hoeveelheid dringend werk uit te voeren dat we voorheen niet eerder hadden kunnen leveren..

JEROEN RENGELINK

Eigenaar & directeur, Dekalu

Precisieplaatsing inktdruppels

De Acuity F produceert uitzonderlijke beeldkwaliteit bij printsnelheden van 155 m2/uur met consistente, exacte inktdruppelplaatsing over het gehele materiaal. De dynamische druppelplaatsingscontrole compenseert actief ongelijkheden op microniveau over het gehele bedoppervlak.

Krachtig vacuüm

Het krachtige vacuüm garandeert dat enigszins onregelmatige materialen perfect vlak tegen het bedoppervlak worden getrokken. De afstelbare vacuümkracht biedt optimale verwerking van verschillende plaatmaterialen, waaronder zware, gladde of voorgesneden platen en zelfs dunne, flexibele materialen. Het HFV-model heeft een zeer krachtige vacuümtafel voor poreuze of sterk gebogen materialen.

Breed toepassingsgebied

Printen op pvc, polycarbonaat, styreen, acryl, papier, plaatmateriaal, hout, aluminiumcomposiet, poreuze en sterk gebogen materialen.

Automatisch onderhoud

De Acuity F onderhoudt de 27.000 inkjetnozzles via het automatisch onderhoudssysteem, waardoor de benodigde hoeveelheid handmatige reiniging afneemt.

Zachte huidtinten en kleurverlopen

Light magenta en light cyaan zijn standaard opgenomen en produceren consistente, kwalitatief hoogwaardige afbeeldingen bij hoge productiesnelheden. Light inkten verbeteren zachte verlopen bij bijvoorbeeld huidtinten, kleurverlopen en lichtere effen kleuren.

Extra toepassingen met wit

Het 7-kanaals model heeft een extra kanaal voor wit. Witte inkt geeft een hoge dekkracht en maakt het mogelijk om op doorzichtige en niet witte materialen te printen. Hiermee breidt u uw toepassingsaanbod uit.

Met een Acuity F gaan deuren open

Acuity F printers verwerken standaard printtoepassingen uitstekend. Daarnaast genereren klanten nieuwe business en verhogen de winst door over te stappen op minder gangbare, maar waardevollere printtoepassingen zoals thermovormen.

SIGNS & DISPLAYS

De veelzijdige Acuity F kan printen op pvc, polycarbonaat, styreen, acryl, papier, plaatmateriaal, hout, aluminiumcomposiet, poreuze en sterk gebogen materialen en opent deuren naar veel sign & display-toepassingen.

THERMOVORMEN

Een UV-inkjet printplatform in combinatie met hoogwaardig presterende innovatieve inkten, voegt de voordelen van digitaal printen toe aan thermogevormde producten.

PROTOTYPE PACKAGING

Eliminate the cost of setting up samples and small runs. Print high quality digital to impress customers and win more work.

PROTOTYPE PACKAGING

Eliminate the cost of setting up samples and small runs. Print high quality digital to impress customers and win more work.

Kom meer te weten over ons ruime assortiment aan Acuity-printoplossingen en download ons boek.

DOWNLOAD ONS ACUITY-BOEK

Milieuvriendelijker printen met een Acuity

UV- en UV LED-technologie hebben veel milieuvoordelen

Fujifilm zet zich in voor een groenere toekomst voor drukwerk. Energiezuinige droogsystemen, waaronder UV LED, besparen op energieverbruik. We hebben het energieverbruik van Acuity-printers vergeleken met dat van andere grote platforms en de resultaten zijn indrukwekkend. Acuity verbruikt aantoonbaar aanzienlijk minder energie.

Fujifilms Uvijet-inkt voldoet aan 's werelds strengste emissienormen voor producten en is een veilige, kwalitatief hoogwaardige UV-inkt geschikt voor een breed scala aan industrieën en toepassingen. Deze inkten worden vervaardigd in onze onderscheiden fabriek in Broadstairs (Verenigd Koninkrijk), een vestiging zonder restafval die grotendeels wordt gevoed door een lokaal zonne-energiesysteem.

De Acuity F maakt gebruikt van Uvijet WI, WH, WF of KV UV-drogende inkten.

Our low-odour inks make for a safer working environment

Energy-efficient curing systems, including UV LED, help save on energy use and bills

Low ink consumption reduces the ongoing use and cost of consumables

The Acuity F can be used with Uvijet WI, WH, WF and KV UV curable inks.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij beoordelen uw situatie eerlijk en helpen u om de beste printoplossing te kiezen. Voer hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.