Acuity Voor Interieurdecoratie

Uitzonderlijke geprinte interieurdecoratie met inkjet

Fujifilm Acuity-printers, in combinatie met hoogwaardige inkten, geven u het vermogen om ruimten volledig te transformeren met prachtige geprinte grafische interieurdecoratie en bouwkundige elementen.

Kijk hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP

Een wereld aan mogelijkheden voor creatieve interieurdecoratie

Dankzij de veelzijdigheid en beeldkwaliteit die onze Acuity printers produceren, beschikt u over een wereld aan mogelijkheden voor creatieve geprinte interieurdecoratie. Met behulp van UV-technologie kunt u productief printen op tal van materialen en met onze LED UV-modellen kan zelfs worden geprint op warmtegevoelige, dunne materialen. Daarnaast voldoen onze inkten met laag VOC-gehalte (Volatile Organic Compound) aan veeleisende certificeringen op het gebied van milieu en veiligheid, waardoor ze ideaal zijn om in interieurs te worden toegepast.

Levendige hoge kwaliteit en rendabel

Of u nu een fraaie kunstzinnige afbeelding wilt maken voor een winkel of restaurant, een strakke en uitgekiende afwerking voor een hypermoderne kantoorruimte of een winkelruimte tot leven wilt laten komen: alles is mogelijk met de levendige, creatieve prints die met een Acuity printer rechtstreeks op het substraat zijn geprint. Het is een rendabele, eenvoudige manier om elke ruimte binnenshuis te decoreren met schitterende prints.

Download our Acuity book

We’ve created an attractive and useful little book to give you more information about the application possibilities, profitability and quality of our Acuity range. Enter your details here to download a digital version or click here to request a hard copy.

Hoe kan ik met inkjet geweldige interieurs creëren?

Onze Acuity-serie printers met gespecialiseerde inkten zijn perfect voor het maken van een breed scala aan geprint materiaal voor gebruik binnenshuis. De technologie is robuust, betrouwbaar en echt van wereldklasse. In combinatie met onze hoogwaardige inkten produceren Acuity-printers sterke, levendige afbeeldingen voor verschillende toepassingen.


• Geprint behang
• Digitaal bedrukken van textiel
• Meubelbekleding
• Aangepaste rolgordijnen
• Commerciële etalage graphics

• Gelamineerde glazen achterwanden
• Vloer- en plafondtegels
• Geprinte tafelbladen
• Aangepaste spiegelontwerpen
• Complexe, geprinte muurkunst


Als u aantrekkelijke, indrukwekkende ruimten wilt creëren die een echte inspiratie voor bezoekers vormen – en als u net zo’n kritisch oog voor detail heeft als wij – dan kiest u een Fujifilm Acuity voor het printen van grafische interieurdecoratie en bouwkundige elementen.
Neem contact op  en spreek met één van onze printexperts.

Milieuvriendelijker printen met een Acuity

UV- en UV LED-technologie hebben veel milieuvoordelen

We beschikken over de GREENGUARD Gold-certificering, goedgekeurd door UL, voor onze Uvijet LL-, RL-, LF- en GS-inkten. Voor geen van deze inkten gelden beperkingen, dus al deze inkten zijn geschikt voor bedrukking van behang.

Ook beschikken we over de AgBB-certificering, getest door Eurofins, voor onze Uvijet LL-, RL-, LF- en GS-inkten. Dit betekent dat ze voldoen aan deze Duitse standaard, die ook is gericht op geprint behang. Bovendien zijn onze Uvijet LL-, RL-, LF- en GS-inkten goedgekeurd voor gebruik door drukkerijen met het Nordic Swan-ecolabel..

Eurofins heeft ook testen uitgevoerd op onze Uvijet LL- en RL-inkten voor hun vermogen om te kunnen worden afgesponsd, gewassen, extra gewassen en afgeborsteld. Alle vier testen zijn uitgevoerd op verschillende patronen van het behang en voldoen aan de standaard EN 12956:1999-04 + A 1:2002-04. Er is geen aantasting van de inkt of kleurverandering aangetroffen.

Onze geurarme inkten zorgen voor een veiligere werkomgeving

Energiezuinige droogsystemen, waaronder UV LED, besparen op energieverbruik en energierekeningen

Dankzij het lage inktverbruik gaan de kosten voor verbruiksartikelen omlaag

Our Uvijet inks have been certified safe for indoor applications by GREENGUARD, AgBB and Nordic Swan.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij beoordelen uw situatie eerlijk en helpen u om de beste printoplossing te kiezen. Voer hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.