Acuity LED 1600R

Hoogwaardig presterende, voordelige en toepassingsgerichte rollenprinter

De Acuity LED 1600R is een uiterst betrouwbare productiemachine die wordt aangedreven door Fujifilms toonaangevende printkop- en inkttechnologieën en is ontwikkeld voor uitzonderlijke resultaten en toch zeer zuinig in gebruik. Het is het ideale instapmodel voor LED UV-printen en heeft een eenvoudig upgrademodel.

Ontdek hieronder meer of neem contact op voor meer informatie.

Kosteneffectieve LED UV-technologie

LED-lampen verbruiken veel minder energie dan andere printsystemen, gaan tot tien keer langer mee en hebben dus een positieve impact op de totale cost of ownership. En omdat er geen droogtijd nodig is, kunt u het drukwerk direct vanaf de printer afwerken en verzenden.

Robuust gebouwd, betrouwbare productie

Acuity LED-printers zijn geschikt om ononderbroken te printen. Sommige eigenaren laten ze zelfs 24/7 draaien. Dit is mogelijk omdat de Dimatix industriële printkoppen van Fujifilm zorgvuldig zijn afgestemd op onze hoogwaardig presterende Uvijet LED-inkten en zo zeer betrouwbare prestaties leveren.

Indrukwekkende, levendige beelden

De Acuity LED 1600R levert drukwerk van uitmuntende kwaliteit. Levendige en indrukwekkende beelden met sterke inktdensiteit voor backlit-toepassingen. Het lage inktverbruik betekent lage verbruikskosten. Bereik voldoende kwaliteit bij 20 m2/uur voor drukwerk op korte kijkafstand, of 33 m2/uur voor een kijkafstand van meer dan 5 m

Geschikt voor een breed scala aan toepassingen

Geschikt voor een breed scala aan toepassingen voor een hele reeks rol-naar-rol toepassingen, waaronder signs & displays, muurstickers en interieurdecoraties. Energiezuinige LED-lampen maken het mogelijk om op warmtegevoelige materialen te printen zonder dat die vervormen of krimpen.

Eenvoudig upgrademodel

Start met een CMYK-configuratie. Mogelijkheid voor opwaardering met light inkten voor zachtere verlopen en toevoegen van een kanaal wit voor het printen op doorzichtige en gekleurde materialen. Deze flexibiliteit houdt in dat de Acuity LED 1600R kan meegroeien met uw bedrijf en dat maakt het een ideaal instapmodel.

Kom meer te weten over ons ruime assortiment aan Acuity-printoplossingen en download ons boek.

DOWNLOAD ONS ACUITY-BOEK

Download ons Acuity-boek

We hebben een aantrekkelijk en nuttig boekje gemaakt over de toepassingsmogelijkheden, rentabiliteit en kwaliteit van ons Acuity-assortiment. Voer hier uw gegevens in en download een digitale versie of klik hier om een papieren versie aan te vragen.

Download is in het Engels

Fujifilm heeft een sterke business opgebouwd met de Acuity LED 1600 en vervolgens de Acuity LED 1600II, met bijna 1000 installaties wereldwijd. Om op dit succes voort te bouwen, bieden we nu een even robuust, goedkoper model aan in de Acuity LED 1600R dat een geweldige investeringsmogelijkheid kan bieden aan drukkerijen die op zoek zijn naar hoogwaardig grootformaat printwerk - en dat allemaal zonder in te leveren op de uitstekende prestatiekenmerken die de Acuity LED 1600 II zo'n geweldige reputatie hebben opgeleverd.

TUDOR MORGAN

Segment Manager - Sign & Display, Fujifilm Graphic Systems Europe

Belangrijkste kenmerken

De Acuity LED 1600R heeft een hele reeks kenmerken om uw productiviteit en kwaliteit te maximaliseren.

Fujifilm Dimatix printkoppen

Deze hoogwaardig presterende printkoppen functioneren exact en hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van duurzaamheid.

Upgrade met wit

Breid uit naar creatieve toepassingen. Met hoogdekkend wit kunt u creatieve effecten creëren op doorzichtige en gekleurde materialen. U kunt kleuren en wit gelijktijdig printen.

Printen op een breed scala aan flexibele materialen

Fujifilm Uvijet-inkten hechten uitstekend op een uitgebreid scala aan standaard materialen van de rol.

Drukwerk dat fotokwaliteit benadert

Print zachte kleurtonen en uitzonderlijk heldere close-ups dankzij optionele light inkten, printkoppen met variabele inktdruppelgrootte en exacte controle van puntverbreding.

Upgrade met kanaal voor light inkten

Light inkten verbeteren de kleurreproductie en produceren zachte verlopen bij bijvoorbeeld huidtinten, kleurverlopen en lichtere effen kleuren.

Afdrukken zijn direct droog

LED UV droogt de inkt onmiddellijk zodat er geen wachttijd nodig is voor het afwerken of verzenden van het drukwerk.

Met een Acuity LED 1600R gaan deuren open

Acuity LED 1600R printers verwerken standaard printtoepassingen uitstekend. Daarnaast genereren klanten nieuwe business en verhogen de winst door over te stappen op minder gangbare, maar waardevollere printtoepassingen zoals prototypen van verpakkingen.

TEKENS & WEERGAVEN

De veelzijdige Acuity LED 1600R opent deuren naar veel sign & display-toepassingen.

INTERIEURDECORATIE

Maak hoogwaardige digitale interieurdecoraties door op veel verschillende soorten substraten te printen. Alleen uw verbeelding begrenst de mogelijkheden voor retail, horeca en andere bedrijfstoepassingen.

PROTOTYPE PACKAGING

Eliminate the cost of setting up samples and small runs. Print high quality digital to impress customers and win more work.

PROTOTYPE PACKAGING

Eliminate the cost of setting up samples and small runs. Print high quality digital to impress customers and win more work.

Kom meer te weten over ons ruime assortiment aan Acuity-printoplossingen en download ons boek.

DOWNLOAD ONS ACUITY-BOEK

Download our Acuity book

We’ve created an attractive and useful little book to give you more information about the application possibilities, profitability and quality of our Acuity range. Enter your details here to download a digital version or click here to request a hard copy.

Milieuvriendelijker printen met een Acuity

UV- en UV LED-technologie hebben veel milieuvoordelen

Fujifilm zet zich in voor een groenere toekomst voor drukwerk. Energiezuinige droogsystemen, waaronder UV LED, besparen op energieverbruik. We hebben het energieverbruik van Acuity-printers vergeleken met dat van andere grote platforms en de resultaten zijn indrukwekkend. Acuity verbruikt aantoonbaar aanzienlijk minder energie.

Fujifilms Uvijet-inkt voldoet aan 's werelds strengste emissienormen voor producten en is een veilige, kwalitatief hoogwaardige UV-inkt geschikt voor een breed scala aan industrieën en toepassingen. Deze inkten worden vervaardigd in onze onderscheiden fabriek in Broadstairs (Verenigd Koninkrijk), een vestiging zonder restafval die grotendeels wordt gevoed door een lokaal zonne-energiesysteem.

De Uvijet RL LED inkten die worden gebruikt voor de Acuity LED 1600R zijn GREENGUARD Gold gecertificeerd en goedgekeurd door Eurofins conform AgBB-standaarden.

Our low-odour inks make for a safer working environment

Energy-efficient curing systems, including UV LED, help save on energy use and bills

Low ink consumption reduces the ongoing use and cost of consumables

The Uvijet RL LED inks used in the Acuity LED 1600R have been GREENGUARD Gold certified and approved by Eurofins to AgBB standards.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij beoordelen uw situatie eerlijk en helpen u om de beste printoplossing te kiezen. Voer hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.