Acuity Prime

De maatstaf voor productie van kosteneffectief en veelzijdig drukwerk

De Acuity Prime is een pure flatbedprinter met een uniek en uitzonderlijk ontwerp. De printer levert hoogwaardig drukwerk op een hele reeks stugge en flexibele materialen, ondersteund door vijf vacuümzones en een jetable primer. De printer is ontworpen op basis van de behoeften van de operator en geeft een uitzonderlijk hoog rendement.

Verken de printer hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Verbeter uw prijs-prestatieverhouding

De Acuity Prime biedt betrouwbare snelheden tot wel 150 m2/uur op vrijwel alle flexibele en stugge materialen met een LED-droogsysteem dat in standby modus direct beschikbaar is voor gebruik. Dankzij printkoppen die inktdruppels van variabele grootte produceren met pigmentrijke inkt kan de Acuity Prime een zeer dunne inktlaag opbrengen die de productiekosten minimaliseert en, in combinatie met een competitieve systeemprijs, een uitstekende ROI geeft.

Geschikt voor een breed scala aan toepassingen

De Acuity Prime biedt een uitzonderlijke beeldkwaliteit en voortreffelijke hechting op een hele reeks stugge en flexibele materialen en voorwerpen en kan een ongelofelijke verscheidenheid aan producten printen die van dichtbij of op afstand bekeken worden. De vacuümtafel kan vrijwel elk stugge en flexibele materiaal aan en houdt dat perfect vlak voor een hoogwaardige printkwaliteit op elk vel.

Breid uw creatieve mogelijkheden uit

Omdat u met de Acuity Prime met witte inkt en vernis direct en perfect in register op vrijwel elk materiaal kunt printen, kan de Acuity Prime kwalitatief hoogwaardig, creatief drukwerk produceren. En de veelzijdigheid wordt nog verder uitgebreid dankzij de jetable primer die het mogelijk maakt om te printen op een breed scala aan industriële materialen, wat kansen biedt voor nieuwe inkomstenstromen.

De printer is ontworpen op basis van de behoeften van de operator

Bij Fujifilm begrijpen we de waarde van productietijd en het belang van bruikbaarheid, dus hebben we de printer ontworpen op basis van de behoeften van de operator. Met een nieuwe en gebruiksvriendelijke GUI, eenvoudig te reinigen printkop, een controlezone voor de nozzles en zichtbare statuslampjes voor de inkttanks, kunnen gebruikers minder tijd besteden aan het onderhoud van de machine en meer aan het printen.

Download our Acuity book

We’ve created an attractive and useful little book to give you more information about the application possibilities, profitability and quality of our Acuity range. Enter your details here to download a digital version or click here to request a hard copy.

Als je deze nieuwe generatie machine vergelijkt met de vorige Acuity flatbed, neemt de printproductiviteit toe en in combinatie met een lager inktverbruik zijn zeer veelbelovende verbruikskosten mogelijk.

Peter Onyskiw

Directeur Operations bij Echo Studios ltd

Key Features

The Acuity Prime has a whole host of features to maximise your productivity and quality

Speciaal flatbedontwerp

Het speciale flatbedontwerp met registerpennen garandeert een nauwkeurig register voor randloos printen en het opsplitsen van grote lay-outs over meerdere vlakken, zelfs in meerdere drukgangen.

Compact

Acuity Prime printers passen in compacte ruimtes en het toegankelijke ontwerp biedt flexibiliteit voor de manier waarop u kunt werken rond de machine.

Registratiepinnen

Pneumatische registratiepinnen zorgen voor een snelle en eenvoudig positionering van harde media met perfecte uitlijning.

Kleurkanalen opties

De Acuity Prime kan uitgevoerd worden met 4, 5, 6 of 7 kleurkanalen. De kanalen kunnen worden gevuld met inktsets die het beste aansluiten bij de behoeften voor uw toepassing, waaronder CMYK, wit, vernis of een jetable primer voor een uitstekende hechting op veel industriële materialen.

Vacuümzones

Vijf vacuümzones toegelegd op gangbare materiaalformaten verkleinen de vereiste hoeveelheid bedmasking en maken het mogelijk om snel van materiaal te wisselen. De afstelbare vacuümkracht maakt optimaal verwerken van verschillende materialen mogelijk.

Nieuwe Uvijet HM inkten voor veelzijdige toepassingen

De Uvijet HM inktlijn is een kwalitatief hoogwaardige inkjetinkt voor LED- of UV-droging die speciaal is ontworpen voor Acuity Prime printers. Dit inktassortiment biedt zeer goede puntreproductie en lichtechte kleuren en hecht goed aan een heel scala aan stugge en flexibele materialen om dagelijks kwalitatief hoogwaardige afbeeldingen te kunnen produceren.

Klik hieronder om een ​​afdrukvoorbeeld aan te vragen.

VRAAG EEN PRINT VOORBEELD AAN

Klik hieronder om een ​​demo aan te vragen.

VRAAG EEN DEMO AAN

Milieuvriendelijker printen met een Acuity

UV- en UV LED-technologie hebben veel milieuvoordelen

Fujifilm zet zich in voor een groenere toekomst voor drukwerk. Energiezuinige droogsystemen, waaronder UV LED, besparen op energieverbruik. We hebben het energieverbruik van Acuity-printers vergeleken met dat van andere grote platforms en de resultaten zijn indrukwekkend. Acuity verbruikt aantoonbaar aanzienlijk minder energie.

Fujifilms Uvijet-inkt voldoet aan 's werelds strengste emissienormen voor producten en is een veilige, kwalitatief hoogwaardige UV-inkt geschikt voor een breed scala aan industrieën en toepassingen. Deze inkten worden vervaardigd in onze onderscheiden fabriek in Broadstairs (Verenigd Koninkrijk), een vestiging zonder restafval die grotendeels wordt gevoed door een lokaal zonne-energiesysteem.

De Acuity Select maakt gebruikt van Uvijet HM UV-drogende inkten.

Our low-odour inks make for a safer working environment

Energy-efficient curing systems, including UV LED, help save on energy use and bills

Low ink consumption reduces the ongoing use and cost of consumables

The Acuity Select can be used with Uvijet KO, KN, KA and KV UV curable inks.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij beoordelen uw situatie eerlijk en helpen u om de beste printoplossing te kiezen. Voer hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.