Acuity Select

Veelzijdige, hoogwaardig presterende flatbedprinters voor waardevolle prints

Dit ultieme platform voor het printen op flexibele- en harde materialen en rolmedia, levert drukwerk dat fotokwaliteit benadert voor een uitgebreid scala aan creatieve toepassingen. Acuity Select printers leveren uitzonderlijke prestaties en kunnen worden opgewaardeerd met een reeks investeringen en upgrade opties.

Ontdek hieronder meer of neem contact op voor meer informatie.

Een veilige investering in bewezen technologie

De Acuity Select serie maakt gebruik van een robuuste, toepassingsgerichte flatbedconfiguratie waarin de nieuwste inkjettechnologieën en ontwikkelingen zijn verwerkt om voortreffelijke, consistente printkwaliteit en betrouwbare prestaties te leveren.

Geschikt voor een breed scala aan toepassingen

De Acuity Select biedt een voortreffelijke hechting op een hele reeks flexibele- en harde materialen en kan een ongelofelijke verscheidenheid aan producten printen die van dichtbij of op afstand bekeken worden. De vacuümtafel kan vrijwel elk harde en flexibele materiaal aan en houdt dat perfect vlak.

Betreed nieuwe markten

Omdat u met de Acuity Select met wit en clear direct en perfect in register op verschillende materialen kunt printen, kan de printer kwalitatief hoogwaardig, creatief drukwerk produceren dat kansen biedt voor nieuwe inkomstenstromen. Met light inkten kunt u ook kwalitatief hoogwaardige kunstreproducties of fotografisch werk produceren.

Lagere cost of ownership

Dankzij printkoppen met variabele inktdruppelgrootte en pigmentrijke inkt, kan de Acuity Select een zeer dunne inktlaag opbrengen die de productiekosten minimaliseert. Middels een uitstekende mondiale service-infrastructuur levert Fujifilm ook ondersteuning van wereldklasse voor, tijdens en na plaatsing van de printer, waarmee u uw productietijd maximaliseert.

Zeer flexibele kleurconfiguraties

De Acuity Select kan uitgevoerd worden met 4, 6 of 8 kleurkanalen. U kiest het aantal kleurkanalen die het beste aansluiten bij de behoeften voor uw toepassing. Deze omvatten CMYK, lichtcyaan, lichtmagenta, wit en clear. Kies voor een dubbele CCMM-configuratie wanneer u zachte overgangen wilt printen.

Kom meer te weten over ons ruime assortiment aan Acuity-printoplossingen en download ons boek

DOWNLOAD ONS ACUITY-BOEK

Download ons Acuity-boek

We hebben een aantrekkelijk en nuttig boekje gemaakt over de toepassingsmogelijkheden, rentabiliteit en kwaliteit van ons Acuity-assortiment. Voer hier uw gegevens in en download een digitale versie of klik hier om een papieren versie aan te vragen.

Download is in het Engels

Fujifilms Uvijet KV inkten zijn perfect voor thermovormen. Ze zijn van een uiterst hoge kwaliteit en zeer robuust.

DAN WILCE

Printingmanager, ADS2 Brands

Speciaal flatbedontwerp met roloptie

Het speciale flatbedontwerp garandeert een nauwkeurig register voor printen tot aan de rand en een rol media optie voor het vergroten van de veelzijdigheid.

Compacte footprint

De Acuity Select is gebouwd om in compacte ruimtes te passen. Het toegankelijke ontwerp biedt flexibiliteit voor de manier waarop u rond de machine kunt werken.

Registerpinnen

Pneumatische registerpinnen maken het mogelijk om plaatmaterialen snel, herhaalbaar en gemakkelijk te plaatsen.

Hoge kwaliteit

Greyscale-printkoppen in een in-line configuratie en gecombineerd met full bed-mapping, leveren constante, bijna fotografische beeldkwaliteit.

Vacuümzones

Diverse vacuümzones voor standaard materiaalformaten, verkleinen de vereiste hoeveelheid bedmaskers en maken het mogelijk om snel van materiaal te wisselen. Verstelbare vacuümsterkten maken optimale verwerking van verschillende materialen mogelijk.

Non-stop productie met X2

Het dubbele printbed van de X2-modellen heeft dubbele registerpunten en biedt de mogelijkheid voor ononderbroken productie. U print aan de ene kant terwijl u de ander kant instelt. Dit printbed maakt het ook mogelijk om grote vellen te printen tot wel 2,5 x 3,08 m.

Met een Acuity Select gaan deuren open

Acuity Select printers verwerken standaard printtoepassingen uitstekend. Daarnaast genereren klanten nieuwe business en verhogen de winst door over te stappen op minder gangbare, maar waardevollere printtoepassingen zoals thermovormen.

PROTOTYPE VERPAKKINGEN

Dankzij de hoge kwaliteit en de mogelijkheid om wit en clear te printen, is de Acuity Select ideaal voor het printen van prototype van verpakkingen.

THERMOVORMEN

Een UV-inkjet printplatform in combinatie met hoogwaardig presterende innovatieve inkten, voegt de voordelen van digitaal printen toe aan thermogevormde producten.

SIGN & DISPLAY

With the ability to print on a wide range of flexible and rigid materials, Acuity Select opens the door to a wide range of Sign & Display applications.

INTERIORS

Create bespoke architectural elements and interior decor by printing with high-quality digital on many substrates. Your imagination is the limit for retail, hospitality and other commercial spaces.

Kom meer te weten over ons ruime assortiment aan Acuity-printoplossingen en download ons boek.

DOWNLOAD ONS ACUITY-BOEK/a>

Milieuvriendelijker printen met een Acuity

UV- en UV LED-technologie hebben veel milieuvoordelen

Fujifilm zet zich in voor een groenere toekomst voor drukwerk. Energiezuinige droogsystemen, waaronder UV LED, besparen op energieverbruik. We hebben het energieverbruik van Acuity-printers vergeleken met dat van andere grote platforms en de resultaten zijn indrukwekkend. Acuity verbruikt aantoonbaar aanzienlijk minder energie.

Fujifilms Uvijet-inkt voldoet aan 's werelds strengste emissienormen voor producten en is een veilige, kwalitatief hoogwaardige UV-inkt geschikt voor een breed scala aan industrieën en toepassingen. Deze inkten worden vervaardigd in onze onderscheiden fabriek in Broadstairs (Verenigd Koninkrijk), een vestiging zonder restafval die grotendeels wordt gevoed door een lokaal zonne-energiesysteem.

De Acuity F maakt gebruikt van Uvijet KO, KN, KA of KV UV-drogende inkten.

Our low-odour inks make for a safer working environment

Energy-efficient curing systems, including UV LED, help save on energy use and bills

Low ink consumption reduces the ongoing use and cost of consumables

The Acuity Select can be used with Uvijet KO, KN, KA and KV UV curable inks.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij beoordelen uw situatie eerlijk en helpen u om de beste printoplossing te kiezen. Voer hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.