Acuity Ultra R2

Een zeer hoog rendement

De Acuity Ultra R2 is een kwalitatief hoogwaardig, productief supergrootformaat platform, verkrijgbaar in configuraties met UV- en LED-droging. De printer is ontworpen op basis van de behoeften van de operator en gebruikt gespecialiseerde inkt voor het printen van fotorealistische interieurdrukwerk van uitzonderlijke kwaliteit en het supersnel printen van banners en signs op PVC. De Acuity Ultra R2 is uniek in zijn vermogen om zeer hoogwaardige kwaliteit te combineren met een uitzonderlijk efficiënte productiviteit en een baanbrekende ROI, en dat allemaal in één platform.

Ontdek hieronder meer of neem contact op voor meer informatie.

Verbeterde prijs-prestatieverhouding en ROI

De combinatie van een zeer laag inktverbruik dankzij een dunne filmlaag en snelheden tot wel 400 m2/uur betekent dat de Acuity Ultra R2 per shift meer opdrachten kan printen tegen lagere kosten, en dat maakt de Acuity Ultra R2 het meest competitieve platform in de markt voor de verbetering van de ROI voor print.

Uitzonderlijke kwaliteit in supergrootformaat

"De Acuity Ultra R2 biedt de uitmuntende kwaliteit, productiviteit en betrouwbaarheid waar ons Acuity-assortiment om bekendstaat, op industrieel supergrootformaat – tot wel 5 meter breed. Industriële printkoppen met een 3,5 picoliter druppelgrootte en speciale LED UV-inkten garanderen consistente kwalitatief hoogwaardige prints. "

Veelzijdigheid en waarde

Met zijn enorme formaat, de mogelijkheid om 2 of 3 rollen te produceren, de zeer hoogwaardige kwaliteit en het vermogen om te printen op een breed scala aan materialen, maakt de Acuity Ultra R2 een zeer flexibel platform voor het printen van afbeeldingen, POS-displays, hoogwaardige afbeeldingen, backlit displays, outdoor displays en signreclame en nog veel meer.

Gebruiksgemak

In het ontwerp van de nieuwe Acuity Ultra R2 zijn tijdbesparende elementen opgenomen, zodat meer opdrachten verwerkt kunnen worden maar de dagelijkse werkzaamheden voor de operator ook makkelijker worden. Met zijn intuïtieve GUI en getint plexiglazen schermen voor het constant monitoren van de drukgang is de Acuity Ultra R2 de ultieme machine voor de operator.

Opties voor LED- en UV-droging

De Acuity Ultra R2 serie is beschikbaar in 3,2 m en 5 m breedte en heeft de mogelijkheid voor LED- en UV-droging. Beide droogtechnieken hebben zowel technische als commerciële voordelen. Hoewel het algemeen bekend is dat LED minder energie verbruikt, zijn UV-lampen nodig voor de snelle en blokvrije droging bij de allerhoogste printsnelheden waarop de dubbele CMYK versie werkt. De Acuity Ultra R2 is beschikbaar in beide versies, zodat u de beste technologie kunt kiezen voor uw specifieke zakelijke behoeften.

Download our Acuity book

We’ve created an attractive and useful little book to give you more information about the application possibilities, profitability and quality of our Acuity range. Enter your details here to download a digital version or click here to request a hard copy.

'We hebben niet alleen geld bespaard op inkt om onze marges te verhogen, we hebben ook geld uitgespaard op arbeidskosten en met de verbeterde klanttevredenheid. Een echte win-winsituatie.'

Alexander Cachia

Directeur Impulse Graphic & Display Solutions.

Key Features

The Acuity Ultra R2 has a whole host of features to maximise your productivity and quality

High-quality, high-performance printheads

Greyscale printheads deliver 3.5pl native drop sizes up to 1200x1200 dpi resolution, making use of 2,656 nozzles arranged across a width of 108mm.

Hoogwaardige Uvijet GS en AU inkten

Nieuwe, sterk dekkende inkten leveren een uitstekende levendigheid in kleur en een groot kleurbereik. Uitstekende hechting tussen lagen geeft solide backlit kleuren en afdrukken. Dankzij de lage opbouw vertoont de inkt ook geen breuk bij het vouwen.

Watergekoelde vacuümtafel

Een unieke gekoelde vacuümtafel handhaaft de substraattemperatuur tijdens het printen en maakt het gebruik van dunne warmtegevoelige substraten mogelijk, waardoor het krimpen en kreuken van media wordt verminderd.

Consistent en betrouwbaar transport van printmateriaal

Twee paar rubberen rollen aan zowel de voor- als achterzijde leveren een constante en nauwkeurige aanvoer van het printmateriaal en bieden consistentie bij grote oplagen of als nauwkeurigheid is vereist bij printen over meerdere pagina's.

Crashdetectors voorkomen dat printkop beschadigd raakt

De printwagen is aan beide zijden uitgevoerd met een detector die een materiaalcrash kan waarnemen. De detectors laten de printwagen stoppen bij obstakels in de vacuümtafel en voorkomen daarmee schade aan de printkoppen.

Inktdosering in slaapstand om stilstand te minimaliseren

De Acuity Ultra R2 is uitgerust met een doseringsfunctie om stilstand van de machine te verminderen. Hierdoor blijft de printkwaliteit behouden en verbetert het de productiviteit.

Klik hieronder om een ​​afdrukvoorbeeld aan te vragen:

VRAAG EEN PRINT VOORBEELD AAN

Klik hieronder om een ​​demo aan te vragen.

VRAAG EEN DEMO AAN

Met een Acuity Ultra R2 gaan deuren open

Acuity Ultra printers verwerken standaard printtoepassingen uitstekend. Daarnaast boren klanten nieuwe en winstgevende markten aan met minder conventionele, waardevollere printtoepassingen, zoals interieurdecoraties

Featured print applications

TEKENS & WEERGAVEN

Met zijn enorme formaat, mogelijkheid om te produceren met 2 of 3 rollen tegelijk en vermogen om te printen op een breed scala aan materialen, opent de Acuity Ultra deuren naar sign & display-toepassingen op supergrootformaat.

INTERIEURDECORATIE

Maak hoogwaardige digitale interieurdecoraties door op veel verschillende soorten substraten te printen. Alleen uw verbeelding begrenst de mogelijkheden voor retail, horeca en andere bedrijfstoepassingen.

PROTOTYPE PACKAGING

Eliminate the cost of setting up samples and small runs. Print high quality digital to impress customers and win more work.

PROTOTYPE PACKAGING

Eliminate the cost of setting up samples and small runs. Print high quality digital to impress customers and win more work.

Milieuvriendelijker printen met een Acuity

UV- en UV LED-technologie hebben veel milieuvoordelen

Fujifilm zet zich in voor een groenere toekomst voor drukwerk. Energiezuinige droogsystemen, waaronder UV LED, besparen op energieverbruik. We hebben het energieverbruik van Acuity-printers vergeleken met dat van andere grote platforms en de resultaten zijn indrukwekkend. Acuity verbruikt aantoonbaar aanzienlijk minder energie.

Fujifilms Uvijet-inkt voldoet aan 's werelds strengste emissienormen voor producten en is een veilige, kwalitatief hoogwaardige UV-inkt geschikt voor een breed scala aan industrieën en toepassingen. Deze inkten worden vervaardigd in onze onderscheiden fabriek in Broadstairs (Verenigd Koninkrijk), een vestiging zonder restafval die grotendeels wordt gevoed door een lokaal zonne-energiesysteem.

De Uvijet GS en AU inkten die worden gebruikt voor de Acuity Ultra R2 zijn GREENGUARD Gold gecertificeerd en goedgekeurd door Eurofins conform AgBB-standaarden.

Unsere geruchsarmen Tinten sind die Basis für eine sicherere und angenehme Arbeitsumgebung.

Energieeffiziente Härtungssysteme, z. B. UV-LED, sorgen für verringerte Stromkosten.

Geringer Tintenbedarf reduziert die laufenden Kosten für Verbrauchsmaterialien.

The Uvijet GS inks used in the Acuity Ultra have been GREENGUARD Gold certified and approved by Eurofins to AgBB standards.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij beoordelen uw situatie eerlijk en helpen u om de beste printoplossing te kiezen. Voer hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.