Acuity Ultra

Uitmuntend supergrootformaat UV-platform, van ultrahoge kwaliteit

De Acuity Ultra realiseert nieuwe kwaliteits- en snelheidsniveaus voor het printen van rol-naar-rol op supergrootformaat. De Acuity Ultra heeft indrukwekkend lage verbruikskosten en is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen met indrukwekkend drukwerk dat fotografische kwaliteit benadert.

Ontdek hieronder meer of neem contact op voor meer informatie.

Superieure printkwaliteit op supergrootformaat

De Acuity Ultra biedt de uitmuntende kwaliteit, productiviteit en betrouwbaarheid waar ons Acuity-assortiment om bekendstaat, op industrieel supergrootformaat – tot wel 5 meter breed. Industriële printkoppen met een 3,5 picoliter druppelgrootte en speciale UV-inkten garanderen consistente kwalitatief hoogwaardige prints.

Maak indruk op de markt voor hoogwaardige interieurtoepassingen

De Acuity Ultra is niet alleen geschikt voor buitentoepassingen zoals billboards en signs, de printer is ook uitermate geschikt voor hoogwaardige binnentoepassingen waarbij de beelden uitzonderlijk helder en levendig moeten zijn vanwege de korte kijkafstand. Aangezien de kwaliteit vergelijkbaar is met die van heersende inkjetsystemen op waterbasis, kunt u met een investering in een Acuity Ultra uw bedrijf lanceren in de markt voor luxe merken.

De perfecte verhouding voor winstgevendheid

Met een ideale verhouding tussen kwaliteit, snelheid en verbruikskosten, profiteert u met de Acuity Ultra van een enorme reeks binnen- en buitentoepassingen. Bied betere kwaliteit geproduceerd op hogere snelheid. Leid uw bedrijf voorwaarts met een uitmuntende supergrootformaat-machine van de wereldleider in industriële inkjettechnologie.

Veelzijdigheid op supergrootformaat

Met zijn enorme formaat, de mogelijkheid om te produceren met 2 of 3 rollen tegelijk en het vermogen om te printen op een breed scala aan materialen, produceert de Acuity Ultra renderende, hoogwaardige afbeeldingen, POS en backlit displays, buitenreclame, buitensigns en dergelijke.

Goed uitgerust om uw productiviteit te verbeteren

De Acuity Ultra is uitgevoerd met geavanceerde functies om flexibel en productief te kunnen printen, zoals: een unieke gekoelde vacuümtafel voor het printen op dunne, warmtegevoelige materialen; een geïntegreerde backlit functie om tijdens het printen de beeldkwaliteit te controleren; en een geautomatiseerd printkopnozzle-managementsysteem om de printkwaliteit consistent te houden.

Kom meer te weten over ons ruime assortiment aan Acuity-printoplossingen en download ons boek.

DOWNLOAD ONS ACUITY-BOEK

Download ons Acuity-boek

We hebben een aantrekkelijk en nuttig boekje gemaakt over de toepassingsmogelijkheden, rentabiliteit en kwaliteit van ons Acuity-assortiment. Voer hier uw gegevens in en download een digitale versie of klik hier om een papieren versie aan te vragen.

Download is in het Engels

Wij zien de Fujifilm Acuity Ultra als de perfecte nieuwe geavanceerde aanvulling voor Echo House

PETER ONYSKIW

Technical Director, Echo House

Belangrijkste kenmerken

De Acuity Ultra heeft een hele reeks kenmerken om uw productiviteit en kwaliteit te maximaliseren.


Hoge kwaliteit en hoogwaardig presterende printkoppen

Greyscale-printkoppen leveren systeemeigen druppelgrootten van 3,5 pl met een resolutie tot 1200 x 1200 dpi, met behulp van 2.656 nozzles opgesteld over een breedte van 108 mm.

Nieuwe hoogwaardig presterende Uvijet GS inkten

Nieuwe, sterk dekkende inkten met levendige kleuren en een groot kleurbereik. Uitstekende hechting tussen de verschillende lagen produceren solide backlit en prints. Dankzij de lage opbouw vertoont de inkt ook geen scheuren bij vouwen.

Watergekoelde vacuümtafel

Een unieke gekoelde vacuümtafel houdt het substraat op temperatuur tijdens het printen en maakt printen mogelijk op dunne, warmtegevoelige materialen en voorkomt krimp en kreuk.

Mechanische substraatdetector

Materiaalsensoren detecteren wanneer materiaal wordt aangebracht op de machine en waarschuwen de operator bij het fout aanbrengen van het materiaal. De sensoren gebruiken ultrasoon detectie technologie en functioneren voor alle materialen, waaronder doorzichtige materialen.

Automatische dikte- en positiemetingen voor materialen

Een materiaaldetector op de wagen wordt gebruikt om de positie en dikte van het materiaal te bepalen.

Minimaliseert machinestilstand

De Acuity Ultra is uitgevoerd met een spuitfunctie die stilstand van de machine vermindert. Hierdoor blijft de printkwaliteit behouden en wordt de consistentie van de afdrukken verhoogd.

Met een Acuity Ultra gaan deuren open

Acuity Ultra printers verwerken standaard printtoepassingen uitstekend. Daarnaast boren klanten nieuwe en winstgevende markten aan met minder conventionele, waardevollere printtoepassingen, zoals interieurdecoraties.

TEKENS & WEERGAVEN

Met zijn enorme formaat, mogelijkheid om te produceren met 2 of 3 rollen tegelijk en vermogen om te printen op een breed scala aan materialen, opent de Acuity Ultra deuren naar sign & display-toepassingen op supergrootformaat.

INTERIEURDECORATIE

Maak hoogwaardige digitale interieurdecoraties door op veel verschillende soorten substraten te printen. Alleen uw verbeelding begrenst de mogelijkheden voor retail, horeca en andere bedrijfstoepassingen.

PROTOTYPE PACKAGING

Eliminate the cost of setting up samples and small runs. Print high quality digital to impress customers and win more work.

PROTOTYPE PACKAGING

Eliminate the cost of setting up samples and small runs. Print high quality digital to impress customers and win more work.

Kom meer te weten over ons ruime assortiment aan Acuity-printoplossingen en download ons boek.

DOWNLOAD ONS ACUITY-BOEK

Download our Acuity book

We’ve created an attractive and useful little book to give you more information about the application possibilities, profitability and quality of our Acuity range. Enter your details here to download a digital version or click here to request a hard copy.

Milieuvriendelijker printen met een Acuity

UV- en UV LED-technologie hebben veel milieuvoordelen

Fujifilm zet zich in voor een groenere toekomst voor drukwerk. Energiezuinige droogsystemen, waaronder UV LED, besparen op energieverbruik. We hebben het energieverbruik van Acuity-printers vergeleken met dat van andere grote platforms en de resultaten zijn indrukwekkend. Acuity verbruikt aantoonbaar aanzienlijk minder energie.

Fujifilms Uvijet-inkt voldoet aan 's werelds strengste emissienormen voor producten en is een veilige, kwalitatief hoogwaardige UV-inkt geschikt voor een breed scala aan industrieën en toepassingen. Deze inkten worden vervaardigd in onze onderscheiden fabriek in Broadstairs (Verenigd Koninkrijk), een vestiging zonder restafval die grotendeels wordt gevoed door een lokaal zonne-energiesysteem.

De Uvijet GS inkten die worden gebruikt voor de Acuity Ultra zijn GREENGUARD Gold gecertificeerd en goedgekeurd door Eurofins conform AgBB-standaarden.

Our low-odour inks make for a safer working environment

Energy-efficient curing systems, including UV LED, help save on energy use and bills

Low ink consumption reduces the ongoing use and cost of consumables

The Uvijet GS inks used in the Acuity Ultra have been GREENGUARD Gold certified and approved by Eurofins to AgBB standards.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij beoordelen uw situatie eerlijk en helpen u om de beste printoplossing te kiezen. Voer hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.