Het bezit van een Acuity

Als een hoog rendement wordt vereist, is de keuze duidelijk

Er is een robuuste en betrouwbare Fujifilm Acuity voor elk type bedrijf, van een compacte printer met rolleninvoer op instapniveau tot industriële flatbed- en supergrootformaat printers.

We zijn er trots op dat mondiaal duizenden klanten overtuigd kiezen voor een Acuity-printer. Dat doen zij niet alleen vanwege het grote aantal toepassingen dat de machines ondersteunt, maar ook voor de duurzaamheid van de technologie, de briljante printkwaliteit en de uitstekende productiviteit.

Dankzij het lage aantal doorverkochte machines en de eerlijke feedback weten we dat klanten hun Acuity voor honderden toepassingen inzetten en uitermate tevreden zijn over hun investering.

De eerste Acuity-printers die we ruim tien jaar geleden hebben geïnstalleerd, zijn nog steeds actief.

Lees verder om meer te weten te komen over de vele voordelen van ons Acuity-assortiment en waarom het bezit van een Acuity een waardevolle investering is.
Bekijk hieronder het assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP

Elke Acuity opent deuren naar honderden toepassingen

Of u nu een grootformaat printer wilt met rolleninvoer voor uw studio, of een enorme digitale UV-flatbed voor uw 24/7 drukkerij, alle Acuity-printers hebben een gemeenschappelijke eigenschap. De printers geven u namelijk het vermogen om nog rendabelere printtoepassingen te creëren dan u voor mogelijk had gehouden.

Een Acuity houdt de productiekosten laag en winst hoog

Het zijn doorgaans niet de goedkoopste machines op de markt. Dat is niet voor niks. Acuity-printers gaan namelijk heel lang mee. Op de lange termijn merken klanten dat ze beter kunnen investeren in de betrouwbaarheid, indrukwekkende inzetbaarheid, veelzijdigheid en het lage inktverbruik van hun machines dan beknibbelen op de aanloopkosten.

Aan de basis van elke Acuity staat kwaliteit

Elk onderdeel van een Acuity-printer is zorgvuldig gekozen op kwaliteit, en naadloos geïntegreerd om een zeer betrouwbaar platform te bouwen dat is toegerust om non-stop rendabele printprestaties te leveren en levendige, kwalitatief hoogwaardige afbeeldingen te printen, steeds maar weer.

Elke Acuity wordt gevoed door Fujifilms beroemde Uvijet-inkten

Onze ervaring met inkt gaat tientallen jaren terug; dankzij onze achtergrond in de zeefdruk hebben we innovatieve UV-inkjet mogelijk gemaakt. Fujifilm Uvijet inkten zijn nu de branchebenchmark voor levendigheid, kleurdensiteit en veelzijdigheid. Al deze facetten worden zorgvuldig geformuleerd en vervaardigd voor topprestaties bij onze inktfabriek, die meerdere malen is onderscheiden.

Een Acuity gaat altijd vergezeld van deskundige ondersteuning van Fujifilm

Fujifilm is deskundig op het gebied van digitale technieken en leidt de UV-inkjetmarkt. We kennen tevens een rijke traditie in offset- en zeefdruk. We overzien dan ook het grotere plaatje voor drukwerk en kunnen u ondersteunen bij uw keuze voor de beste investering voor uw bedrijf. Wij geloven in een eerlijke aanpak en staan klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op.

U kunt ook meer te weten komen over ons ruime assortiment Acuity-oplossingen in ons Acuity-boek.

DOWNLOAD HET ACUITY-BOEK

Download het Acuity-boek

We hebben een aantrekkelijk en nuttig boekje zodat u meer informatie over de toepassingsmogelijkheden, de winstgevendheid en de kwaliteit van onze gezichtsscherpte bereik gemaakt. Vul hier uw gegevens voor het downloaden van een digitale versie of klik hier voor het aanvragen van een hard copy.
Download is in het Engels

Kiezen voor een Acuity

Ontdek het assortiment veelzijdige printplatforms

Als u moet kiezen voor het beste printplatform wat aan uw eisen voldoet, dan biedt het Acuity-assortiment veel keus en flexibiliteit, van compacte printers met rolleninvoer en volledig geautomatiseerde vellenpersen tot supergrootformaat en enorme industriële UV-inkjet fladbedprinters. De machines kunnen meer dan u voor mogelijk had gehouden.

chevron_right
chevron_left

Bekijk het assortiment en neem contact met ons op voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP

Met een acuity gaan deuren open

Elke printtoepassing die u maar kunt bedenken en nog veel meer

Acuity-printers verwerken standaard printtoepassingen uitstekend. Daarnaast boren klanten nieuwe en winstgevende markten aan met minder conventionele, waardevollere printtoepassingen, zoals thermovormen, overlays voor membraanschakelaars, interieurdecoratie enz.

Uitgelichte printtoepassingen

GRAFISCHE OVERLAYS

Digitaal printen kan uw productie verbeteren dankzij toepassing van een sneller, eenvoudiger en economischer proces dan dat van zeefdruk.

PROTOTYPE VERPAKKINGEN

Neem de instelkosten weg voor monsters en kleine oplagen. Print digitaal kwalitatief hoogwaardig drukwerk, maak indruk op klanten en verkrijg meer werk.

INTERIEURDECORATIE

Maak bouwkundige elementen en interieurdecoratie door kwalitatief hoogwaardig digitaal te printen op veel verschillende soorten substraten. Alleen uw verbeelding begrenst de mogelijkheden voor retail, horeca en andere bedrijfstoepassingen.

THERMOVORMEN

Een UV-inkjet printplatform in combinatie met hoogwaardig presterende innovatieve inkten maken digitaal printen mogelijk op thermogevormde producten.

Deze toepassingen zijn ook mogelijk...

 • Sign- & displaysystemen
 • Signs voor binnen en buiten
 • Interne grafische toepassingen
 • Muur- en spandoekafbeeldingen
 • Hoogwaardige afbeeldingen en signs
 • PoS-items
 • Verpakkingen, mock-ups & prototypen
 • Panelen met achtergrond uitlichting
 • Grafische vensterdisplays
 • Billboards
 • Muurbekleding
 • Hoogwaardige kantooraankleding en renovaties
 • Steigerdoek/bouwplaatsdoeken
 • Foliewraps op gebouwen
 • Lenticulaire posters en displays
 • Fijn, gedetailleerd en delicaat werk
 • Opblaasbare displays
 • Kalenders, bestandsmappen, gepersonaliseerde items
 • Dunne folies en zelfklevende etiketten
 • Optische logo’s, afneembare bierzuilen en taphendels
 • Direct op het substraat
 • Direct op foamex
 • Breed scala aan substraten
 • Stoffen, pvc, vloerkleed, hout, vinyl, textiel
 • Speciale effecten waaronder clear en witte inkt
 • Witte inkt op zwarte ondergrond

Milieuvriendelijker printen met een Acuity

UV- en UV LED-technologie hebben veel milieuvoordelen

Fujifilm zet zich in voor een groenere toekomst voor drukwerk. Energiezuinige droogsystemen, waaronder UV LED, besparen op energieverbruik. We hebben het energieverbruik van Acuity-printers vergeleken met dat van andere grote platforms en de resultaten zijn indrukwekkend. Acuity verbruikt aantoonbaar aanzienlijk minder energie.

Fujifilms Uvijet-inkt voldoet aan 's werelds strengste emissienormen voor producten en is een veilige, kwalitatief hoogwaardige UV-inkt geschikt voor een breed scala aan industrieën en toepassingen. Deze inkten worden vervaardigd in onze onderscheiden fabriek in Broadstairs (Verenigd Koninkrijk), een vestiging zonder restafval die grotendeels wordt gevoed door een lokaal zonne-energiesysteem.

Onze geurarme inkten zorgen voor een veiligere werkomgeving

Energiezuinige droogsystemen, waaronder UV LED, besparen op energieverbruik en energierekeningen

Dankzij het lage inktverbruik gaan de kosten voor verbruiksartikelen omlaag

Onze Uvijet-inkten zijn gecertificeerd voor binnengebruik door GREENGUARD, AgBB en Nordic Swan.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij beoordelen uw situatie eerlijk en helpen u om de beste printoplossing te kiezen. Voer hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.