leaves

Flenex FW
Bescherm de planeet en uw winst

Flenex FW is een serie flexoplaten die met water kunnen worden gereinigd. Ze bieden de hoogste afdrukkwaliteit en productiviteit en verlagen de gebruikskosten ten opzichte van dure plaatontwikkelsystemen met oplosmiddelen aanzienlijk. Omdat Flenex FW een reinigingssysteem op waterbasis is, kunt u hiermee ook uw algemene voetafdruk verbeteren.

Deze revolutionaire plaattechnologie biedt de mogelijkheid om uw flexoprocessen te verbeteren met een aantal unieke voordelen:

1. Snellere plaatproductie

2. Hoogste flexokwaliteit

3. Veel duurzamer

4. Betere duurzaamheid

Plate-in-water-splash

1. Reduce your total platemaking time to just 40 minutes

Flenex FW water-washable plates reduce platemaking processing times to less than 40 minutes, 300% faster than leading solvent systems and 1.5 times faster than current thermal and water-wash technologies. Producing more plates in less time means more time on press and a dramatic increase in output per shift.

1. Verlaag de totale tijd voor het maken van platen tot slechts 40 minuten

Met Flenex FW-platen die met water kunnen worden gereinigd, verlaagt u de ontwikkeltijden voor het maken van platen tot minder dan 40 minuten, 300% sneller dan toonaangevende oplosmiddelsystemen en 1,5 keer sneller dan huidige thermische en waterreinigingstechnologieën. Meer platen maken in minder tijd betekent dat u meer tijd overhoudt voor drukwerk en per shift aanzienlijk meer kunt uitvoeren.

2. Produceer consistente flexoplaten van hoge kwaliteit

Het Flenex FW-waterreinigingssysteem biedt veel meer dan alleen een systeem waarvoor u geen oplosmiddelen en absorberende doeken meer nodig hebt. U kunt langer blijven produceren bij een consistente 200 lpi bij 4400 dpi, een rasterpuntstructuur van 1% voor ongeëvenaarde hoge afdrukkwaliteit, afhankelijk van de omstandigheden.

Met de op rubber gebaseerde samenstelling kunt u een vlakke punt van 1% bereiken zonder complexe systemen om zuurstof te verwijderen en profiteert u van minder punttoename. Daarnaast krijgt u, dankzij de betere inktoverdracht, duidelijk schonere en heldere afdrukresultaten.

4,400
dpi
200
lpi
1%
procespunt
"De vlakke punt was een belangrijke factor bij onze beslissing om voor Flenex te kiezen."
Jeremy Burbidge, Managing Directeur, Ticketmedia
Jeremy Burbidge, Managing Director, Ticketmedia

3. Duurzaamheid voor langere prestaties van de drukpers

Flenex FW levert bewezen aanzienlijke verbeteringen in de duurzaamheid van platen en minder opzwellen van platen, dankzij de unieke technologie. Dit houdt in dat elke plaat langer meegaat in de drukpers, wat tot meer algemene winstgevendheid leidt.

4. Verbeter uw milieuzorg

Voor de ontwikkeling van Flexo FW-platen hebt u alleen een mild schoonmaakmiddel nodig, waardoor u geen gevaarlijke chemische middelen of dure oplosmiddelen hoeft te gebruiken. Flexoplaten zijn ontworpen om duurzaam te zijn, zodat u het maximale uit elke plaat kunt halen, waardoor de hoeveelheid afval afneemt.

Jose Luis, Owner, Adhesivas
"We kunnen trouw blijven aan onze belofte voor een beter milieu."
Jose Luis, eigenaar, Adhesivas

Door over te stappen op een waterreinigingssysteem draagt u bij aan een duurzamer proces, waardoor u zich van andere bedrijven kunt onderscheiden en uw kosten per plaat kunt verlagen.

Klaar om Flenex FW te proberen?

Klik hier om een bezoek van Fujifilm in te plannen

Wilt u meer informatie?

Klik hier voor een brochure

Combineer Flenex met een Fujifilm-ontwikkelmachine
voor het volledige waterreinigingssysteem

Fujifilm-ontwikkelmachines die met water kunnen worden gereinigd, leveren optimale prestaties met Flenex FW. De plaatontwikkelsystemen C-Touch MK2 en SB938 bieden prestatiegerichte alles-in-één ontwikkeling voor uw Flenex-platen die met water kunnen worden gereinigd. Beide systemen hebben een langere levensduur van het bad en efficiënte plaatbehandeling. Beschikbaar voor bedrijven van welke grootte dan ook en eenvoudig te installeren. Kies ervoor om het hele productieproces intern uit te voeren, waarbij Fujifilm altijd klaar staat om u te helpen.

Waterfiltratiesysteem

De nieuwste aanvulling van het Fujifilm-assortiment is het waterfiltratiesysteem, speciaal ontworpen om de levensduur van het bad van de ontwikkelmachines SB938 en C-Touch MK2 te verlengen en het waterverbruik te verlagen. Dit systeem zorgt voor een schonere ontwikkelmachine, waardoor er meer tijd tussen reinigingsbeurten zit. Hierdoor verlaagt u de onderhoudskosten en verbetert u de milieuprestaties.

Om de planeet en uw winst nog verder te beschermen kijkt u hier voor onze UV LED-flexo-oplossingen

Neem vandaag nog contact met ons op