Acuity Voor
Grafische Overlays Voor Membraanschakelaars

Laat u verbazen door de kracht van inkjet

De nieuwste digitale UV-inkjetprinttechnologieën bieden uitstekende resultaten voor de productie van grafische overlays voor membraanschakelaars, door de introductie van een sneller, eenvoudiger en rendabeler proces dan zeefdruk.

Kijk hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP

Verlaag de productietijd van 10 in 3 dagen*

Met UV-inkjetprinten bent u veel minder tijd en geld kwijt dan bij het zeefdrukproces. U kunt in één keer meerdere kleuren en zelfs wit printen. En omdat een inkjetsysteem zonder toezicht kan worden gebruikt, kunt u uw workflow stroomlijnen en nog meer taken op u nemen.

*Sinds de overstap op UV-inkjet heeft het in Turkije gevestigde Elitronik, dat een Acuity LED 1600 gebruikt, de doorlooptijden aanzienlijk weten te verlagen, meer werk kunnen aannemen en hun omzet verdrievoudigd.

Bied complexe, indrukwekkende graphics en fotografische afbeeldingen

Met UV-inkjet kunt u de waarde van uw bedrijfsaanbod verhogen, doordat er een hele wereld vol nieuwe ontwerpmogelijkheden voor u opengaat. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om kleurovergangen te gebruiken en fotografische afbeeldingen te printen. Vraag een sample aan en bekijk zelf de indrukwekkende kwaliteit.

Samples, kleine oplagen en herdrukken

Met UV-inkjet kunt u uw klanten snelle, rendabele samples, kleine oplagen en herdrukken bieden. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over afgestemde kleuren. UV-inkjet betekent dat u perfect afgestemde, consistente kleuren kunt bieden bij elke uitgevoerde printsessie.

Onze Acuity printers zijn perfect voor toepassingen met grafische overlays voor membraanschakelaars. Download hier onze gids over de Acuity-serie voor meer informatie.

DOWNLOAD HET ACUITY-BOEK

Download ons Acuity-boek

We hebben een aantrekkelijk en nuttig boekje gemaakt over de toepassingsmogelijkheden, rentabiliteit en kwaliteit van ons Acuity-assortiment. Voer hier uw gegevens in en download een digitale versie of klik hier om een papieren versie aan te vragen.

Download is in het Engels

Taken die normaalgesproken zeven tot tien dagen duurden, zijn nu binnen één à twee dagen al voltooid. We zijn nu van plan om een tweede Acuity LED 1600 aan te schaffen en zijn hier op dit moment met Fujifilm over in onderhandeling.

MUGE BASIRIR

Eigenaar, Elitronik

We bieden een scala aan UV-inkjetsystemen die geschikt zijn voor het printen van grafische overlays voor membraanschakelaars

De Acuity-serie van Fujifilm is een populaire reeks flatbedprinters met rolleninvoer, bewezen door duizenden installaties wereldwijd. Onze Acuity LED 1600II is bijvoorbeeld een printer met rolleninvoer met zes kleuren inkt, witte inkt en vernis waarmee kan worden geprint tot 33m2 per uur.

Of u nu op zoek bent naar een rol-naar-rol printer of een flatbedprinter, of geïnteresseerd bent in UV LED-drogende of conventionele UV-inkten, of uw zeefdrukprinters wilt vervangen of aanvullen - wij staan klaar om samen met u de ideale inkjetoplossing te vinden.

chevron_right
chevron_left

Download de GRATIS inkjetgids

Download de Ultimate guide to printing overlays with UV inkjet (Ultieme gids voor het printen van overlays met UV-inkjet) voor meer informatie over het verlagen van de kosten, het stroomlijnen van de productie en het verbeteren van de kwaliteit.

Downloaden is in het Engels

NU DOWNLOADEN

Download De Gids

De UV-inkjettechnologieën van Fujifilm bieden tal van voordelen voor producenten van grafische overlays voor membraanschakelaars

 • Geen menselijke fouten meer
 • Lagere arbeidskosten
 • Meer ontwerpmogelijkheden
 • Betere hechting van de inkt aan de inktlaag
 • Samples op aanvraag printen
 • Meer werk aanneme
 • ‘s Nachts printen met een UV-inkjetprinter met rolleninvoe
 • Geen afval zoals bij zeefdrukken mee
 • Betaalbare kleine oplagen bieden met consistente kleurreproducti
 • Geld en tijd besparen doordat u geen zeefdrukmaterialen, apparatuur en opwarmtijden meer nodig hebt
 • Inkjet is schoner en genereert minder warmte en stof dan zeefdruk
 • Verbaas uw klanten met veelzijdige printen in hoge kwaliteit, voor betere graphics en fotografie

Our low-odour inks make for a safer working environment

Energy-efficient curing systems, including UV LED, help save on energy use and bills

Low ink consumption reduces the ongoing use and cost of consumables

Our Uvijet inks have been certified safe for indoor applications by GREENGUARD, AgBB and Nordic Swan.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij beoordelen uw situatie eerlijk en helpen u om de beste printoplossing te kiezen. Voer hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.