Stel je de mogelijkheden met een Jet Press 720S eens voor

Ontdek de technologie die hem zo uniek maakt, zie welke lessen je uit succesverhalen van andere klanten kunt trekken en bedenk wat een Jet Press 720S met subsidie voor jouw bedrijf kan betekenen.

Wij hebben ons de technologie voorgesteld

… en hem gerealiseerd.

In de Jet Press 720S hebben we alle ervaring en expertise verwerkt die Fujifilm in de afgelopen decennia heeft opgebouwd met geavanceerde en toonaangevende druk- en inkjetsystemen. Zo hebben we het beste van offset - en digitaal drukken verenigd in één unieke machine. Zie zelf waarom deze drukpers zo uniek en buitengewoon is. Neem contact met ons op en laat een van onze experts je uitleggen hoe je met de Jet Press 720S de uitdagingen in de markt het hoofd biedt en je bedrijf verder uitbouwt.

Inkjet technology
Inkjet press

Inkjet van buitengewone klasse

De Jet Press 720S is voorzien van bewezen inkjettechnologie die Fujifilm zelf heeft ontwikkeld en geïntegreerd in een zeer bijzondere inkjetpers. Zoals bijvoorbeeld de SAMBATM inkjetprintkoppen. Deze zijn ontworpen met de meest geavanceerde printkoptechnologie van dit moment en kunnen printen in single-pass met 1200 dpi en grijswaarden op vier niveaus.

Het allerbeste van twee werelden

Met de Jet Press 720S krijg je de kwaliteit van offset in directe combinatie met de voordelen van digitaal. Je profiteert van de consistente, ultrahoge kwaliteit en de betrouwbaarheid van offset. En daarnaast werk je met de korte doorlooptijden, de hoge productiviteit en de mogelijkheden voor maatwerk van digitaal.

Download ons boek met 150 prachtige pagina‘s over de Jet Press 720S en ontdek de inkjettechnologie van Fujifilm, die het hart van de Jet Press 720S vormt. Of vraag een gedrukt exemplaar aan, geproduceerd op een Jet Press 720S.

Jet press 720s book

DOWNLOAD HET JET PRESS 720S-BOEK

We hebben een prachtig boek samengesteld met meer informatie over de bewezen technologie, ultrahoge kwaliteit, productiviteit, veelzijdigheid en winstgevendheid van de Jet Press 720S. Vul hier je gegevens in om het in digitaal formaat te downloaden, of klik hier om een gedrukt exemplaar aan te vragen.

Downloaden is in het Engels

De lat voor kwaliteit ligt nu nog hoger

De Jet Press 720S levert ultrahoge kwaliteit. Hij laat daarin niet alleen offset achter zich, maar ook alle andere digitale printsystemen. Vraag het maar aan onze klanten. Je krijgt fantastische details en afbeeldingen met grotere helderheid en beter contrast. Een zeer groot kleurengamma, meer dan mogelijk is met standaard-CMYK, staat garant voor ongekend levendige afbeeldingen. Scherpe punten, optimalisatie van de printkwaliteit in real time en een door Fujifilm zelf ontwikkeld FM-raster leveren briljante resultaten op.

Colour registration accuracy better than offset

De loep liegt niet

De nauwkeurigheid van de kleurregistratie is beter dan bij offset. Hoe is dat mogelijk? Dat kan met inkjet. En dankzij het offset-papierdoorvoersysteem en het ongelooflijk robuuste chassis van de Jet Press 720S is de registratie op alle vellen buitengewoon nauwkeurig.

Print consistency

Alle vellen gelijk, hoe vaak je ook drukt

De Jet Press 720S is consistent bij elke order en elke oplage, van begin tot eind. Een afdruk van vandaag ziet er precies hetzelfde uit als een afdruk die je volgende maand maakt. En dat betekent minder stress bij herhaalorders.

Zie met eigen ogen de ultrahoge kwaliteit van de Jet Press 720S.

VRAAG EEN VOORBEELD AAN

Vul hier je gegevens en geef aan wat voor voorbeeld je wilt ontvangen. Wij sturen het per post op.

Pure productiekracht

Anders dan bij offset kun je met de Jet Press 720S snel schakelen tussen orders. Je verspilt hierbij niets, omdat het eerste vel dat je drukt al verkoopbaar is. Hoe lang duurt een make-ready? Slechts 1,3 seconde. En omdat de vellen droog uit de pers komen, kun je het drukwerk ook sneller naar de klant sturen. De Jet Press 720S is de efficiënte oplossing voor productie van hoogwaardig drukwerk in kleine oplagen. Zie eens hoeveel orders je in een werkdag zou kunnen verwerken:

Een echt werkpaard

 • Een uptime tot 90% betekent meer tijd waarin de pers zichzelf terugbetaalt.
 • Minimaal onderhoud betekent minder stress.
 • Profiteer van eenvoudige en overzichtelijke workflows, van PDF tot afdruk.
 • download de infographic over een gemiddelde werkdag met de Jet Press 720S

  Ontdek hoe productief een Jet Press 720S in een enkele dag kan zijn. Zie hoeveel B2-vellen en afdrukken hij aankan en hoeveel verschillende orders je in gang kunt zetten. Zie hoeveel verschillende soorten orders je kunt produceren. En vergelijk dat dan met offset.

  Downloaden is in het Engels

  Ontworpen voor veelzijdigheid

  Veelzijdigheid is een van de basisprincipes van het ontwerp van de Jet Press 720S. Daardoor kan deze drukpers zeer uiteenlopende producten aan, van hoogwaardig gepersonaliseerd drukwerk tot verpakkingen. En doordat de afwerkingskwaliteit zo hoog ligt, kun je probleemloos uitbreiden naar hoogwaardige drukwerktoepassingen. Zonder extra investering in meer offset-apparatuur.

  De beste kleur is groen

  De Jet Press 720S maakt recycling veel eenvoudiger. Fujifilm-inkten zijn beter ontinktbaar. De INGEDE, de internationale vereniging van bedrijven in de ontinktingssector, gaf ons hiervoor zelfs 98 punten van de mogelijke 100. Daarmee scoren onze inkten beter dan offset (65-75 punten). En als je helemaal afstapt van offset, ben je gelijk af van grondstoffen, gevaarlijke verbruiksartikelen en papierverspilling.

  Stel je eens voor jouw bedrijf is klaar voor de circulaire economie

  Met de Jet Press ben je klaar voor de toekomst. Geen papierverspilling. Geen vervuilende verbruiksmaterialen door non impact printing. Geen gebruik van oliën dankzij inkten op waterbasis. Neem het voortouw en investeer in de meest groene inkjetpers op de markt.

  Stel je eens voor je krijgt hiervoor overheidssubsidie

  De Jet Press 720S is opgenomen in de Milieulijst 2018 van de Nederlandse overheid voor MIA (13,5% milieu-investeringsaftrek) en Vamil subsidie (75% willekeurige afschrijving).

  Zij stelden zich de mogelijkheden voor

  … en de Jet Press 720S overtrof hun verwachtingen.

  De typische eigenaar van een Jet Press 720S bestaat eigenlijk niet. Maar in alle verscheidenheid is er toch altijd één belangrijke overeenkomst: hun drang om zich te onderscheiden van de concurrenten en hun winstgevendheid te vergroten. Van producenten van hoogwaardig commercieel drukwerk tot toegewijde verpakkingsexpert en drukkerijen die grote volumes algemeen drukwerk leveren: iedereen die in een Jet Press 720S heeft geïnvesteerd, kan je onbetaalbare ervaringen en inspirerende succesverhalen vertellen. Hier krijg je alvast een voorproefje. Als je nog veel meer wilt weten, download dan ons Jet Press 720S casestudy-boek.

  Jet press 720s
  Move from offset

  Download het casestudy-boek

  Lees de verhalen van meer dan 30 eigenaren van een Jet Press 720S, die de meest uiteenlopende producten leveren. Je ziet voor welke uitdagingen zij stonden, hoe zij hun ondernemingsstrategie vorm geven en waarom een investering in een Jet Press 720S (of zelfs twee) een verstandige zakelijke beslissing bleek te zijn.

  Downloaden is in het Engels

  Succes van de eerste Jet Press 720S leidde tot tweede aanschaf

  STRAUB DRUCK & MEDIEN AG

  image

  De prestaties en de kwaliteit van het drukwerk van de Jet Press 720S waren ongekend goed. We besloten daarom een tweede machine aan te schaffen, zodat we konden voldoen aan de continu groeiende vraag naar onze diensten op gebied van digitaal drukwerk.

  FRANCISCO MARTINEZ

  CEO, Straub Druck & Medien AG

  Drukwerk waarop je trots kunt zijn

  IMPRESSED DRUK EN PRINT

  image

  Het full-colourgamma en de hoge kwaliteit van de Jet Press 720S maakt grote indruk op onze klanten. En veel van hen zijn ontwerp- en reclamebureaus, die echt niets minder willen dan de best haalbare kwaliteit. Ze zijn helemaal weg van de scherpte en de helderheid van de kleuren en eisen dat steeds meer van hun orders worden gedrukt op de Jet Press 720S, in plaats van op onze bestaande offsetpersen.

  BAS GRAVESTEIJN

  Directeur, Impressed Druk en Print

  De beste inkjettechnologie in actie

  GREENSHIRES GROUP

  image

  We wisten wel dat het goed was. Maar toen we hem dit jaar in actie zagen op de Drupa, begrepen we pas echt hoe goed dat ‚goed‘ is. Het lijkt er op dat de inkjettechnologie van Fujifilm, die de basis van dit systeem vormt, uitgroeit tot een industriestandaard.

  RICHARD DALBY

  Managing Director, Greenshires Group

  Betere milieuprestaties

  GRÁFICAS OCHOA

  image

  Een belangrijke factor in onze keuze was het feit dat we met inkjet minder afval produceren dan met systemen van concurrenten die met toner werken.

  IRENE OCHOA

  Mede-eigenaar, Gráficas Ochoa

  Kansen creëren

  KINGFISHER PRESS

  image

  Het is niet zomaar een extra apparaat. Het is de poort naar een hele nieuwe stroom van inkomsten. Niet alleen van bestaande klanten, maar ook omdat we er nieuwe klanten mee winnen.

  JON DOIDGE

  Co-directeur, Kingfisher Press

  Stel je eens voor wat een Jet Press 720S

  kan doen voor jouw bedrijf

  Jet Press 720s

  Stel je eens voor dat je je onderscheidt van de menigte

  De concurrentie in de printsector is groot. Je moet iets kunnen bieden waarmee je je onderscheidt van de concurrentie. De Jet Press 720S kan je helpen om nieuwe, winstgevende en hoogwaardige markten aan te boren.

  Stel je eens voor: hoge printkwaliteit die nieuwe kansen creëert

  De Jet Press 720S levert consistent hoge kwaliteit met een indrukwekkend kleurengamma. Er zijn al klanten die eisen dat hun order wordt gedrukt op een Jet Press 720S in plaats van een offsetpers.

  Stel je eens voor: je zegt JA! waar anderen nee verkopen

  Druk zonder aarzelen een oplage van 50, met betere kwaliteit dan offset. Of druk zonder inspanning op één dag 30 offsetorders met precies dezelfde kwaliteit.

  Stel je eens voor: je boort nieuwe markten aan

  Bied meer aan dan je vandaag doet. Met de veelzijdige Jet Press 720S kun je niet alleen je bestaande klanten beter van dienst zijn. Je kunt ook diversifiëren met nieuwe toepassingen, zoals verpakkingen, en zo nieuwe markten aanboren.

  Stel je de mogelijkheden voor jouw bedrijf eens voor

  De Jet Press 720S kan nieuwe kansen creëren voor je bedrijf. Neem het voortouw en investeer in de meest geavanceerde en bewezen digitale inkjetpers op de markt.

  Wil je meer weten?

  Praat vandaag nog met ons over alle aspecten van je drukprocessen en hoor waartoe de Jet Press 720S in staat is. Wij kennen de uitdagingen waarvoor drukwerkproducenten staan. En wij kunnen je nuttige en verhelderende informatie geven over hoe je met inkjettechnologie je drukkerij succesvoller maakt.

  Wij delen je e-mailadres niet met anderen. Lees onze privacyverklaring.