Stel je de mogelijkheden met een Jet Press 750S eens voor

Ontdek de technologie die hem zo uniek maakt, zie welke lessen je uit succesverhalen van andere klanten kunt trekken en bedenk wat een Jet Press 750S met subsidie voor jouw bedrijf kan betekenen.

Wij hebben ons de technologie voorgesteld

… en hem gerealiseerd.

In de Jet Press 750S hebben we alle ervaring en expertise verwerkt die Fujifilm in de afgelopen decennia heeft opgebouwd met geavanceerde en toonaangevende druk- en inkjetsystemen. Zo hebben we het beste van offset - en digitaal drukken verenigd in één unieke machine. Zie zelf waarom deze drukpers zo uniek en buitengewoon is. Neem  contact met ons op en laat een van onze experts je uitleggen hoe je met de Jet Press 750S de uitdagingen in de markt het hoofd biedt en je bedrijf verder uitbouwt.

Inkjet technology
Inkjet press

Inkjet van buitengewone klasse

De Jet Press 750S is voorzien van bewezen inkjettechnologie die Fujifilm zelf heeft ontwikkeld en geïntegreerd in een zeer bijzondere inkjetpers. Zoals bijvoorbeeld de Samba inkjetprintkoppen. Deze zijn ontworpen met de meest geavanceerde printkoptechnologie van dit moment en kunnen printen in single-pass met 1200 dpi en grijswaarden op vier niveaus.

De perfecte mix van oud en nieuw

Met de Jet Press 750S krijg je de kwaliteit van offset in directe combinatie met de voordelen van digitaal. Je profiteert van de consistente, ultrahoge kwaliteit en de betrouwbaarheid van offset. En daarnaast werk je met de korte doorlooptijden, de hoge productiviteit en de mogelijkheden voor maatwerk van digitaal.

Download ons boek met 150 prachtige pagina‘s over de Jet Press en ontdek de inkjettechnologie van Fujifilm, die het hart van de Jet Press vormt. Of  vraag een gedrukt exemplaar aan, geproduceerd op een Jet Press.

Jet press book

DOWNLOAD HET JET PRESS 720S-BOEK

We hebben een prachtig boek samengesteld met meer informatie over de bewezen technologie, ultrahoge kwaliteit, productiviteit, veelzijdigheid en winstgevendheid van de Jet Press 720S. Vul hier je gegevens in om het in digitaal formaat te downloaden, of klik hier om een gedrukt exemplaar aan te vragen..

De lat voor kwaliteit ligt nu nog hoger

De Jet Press 750S levert ultrahoge kwaliteit. Hij laat daarin niet alleen offset achter zic - vraag het maar aan onze klanten! Ontvang geweldige details en heldere, levendigere afbeeldingen. Een groot kleurengamma dat tot 90% van de Pantone-bibliotheek kan raken - zorgt ervoor dat u opvalt. En met Samba-printkoppen en VersaDrop-technologie, met resoluties van 1200 x 1200 dpi en punten in grijstinten, samen met real-time, closed-loop kwaliteitscontrole, bent u verzekerd van fantastische resultaten, keer op keer.

Colour registration accuracy better than offset

De loep liegt niet

De nauwkeurigheid van de kleurregistratie is beter dan bij offset. Hoe is dat mogelijk? Dat kan met inkjet. En dankzij het offset-papierdoorvoersysteem en het ongelooflijk robuuste chassis van de Jet Press 750S is de registratie op alle vellen buitengewoon nauwkeurig. 

Print consistency

Alle vellen gelijk, hoe vaak je ook drukt…

De Jet Press 750S is consistent bij elke order en elke oplage, van begin tot eind. Dit komt door de prestaties van onze nieuwe VIVIDIA-inkten die consistente resultaten opleveren op het breedste assortiment standaard offsetpapier.

Zie met eigen ogen de ultrahoge kwaliteit van de Jet Press 750S.

VRAAG EEN VOORBEELD AAN

Vul hier je gegevens en geef aan wat voor voorbeeld je wilt ontvangen. Wij sturen het per post op.

De snelste full color, B2-sheet-fed digitale pers

Met een perssnelheid van 3600 vel per uur transformeert de Jet Press 750S uw vermogen om korte-termijnafdrukken te produceren. En met een reeks nieuwe technologieën om de doorlooptijd nog verder te verbeteren, het drogen van de vellen te optimaliseren, papierstoringen te verminderen en het onderhoud te vereenvoudigen, kunt u met de Jet Press 750S meer werk doen en meer werk op de grond krijgen dan met meerdere digitale toners persen.

Een echt werkpaard

  • Elimineer alle voorbereidingen en insteltijd van een offsetpers
  • Geniet van een opdruk die vergelijkbaar is met die van de pers om de productiviteit te maximaliseren
  • Draai taken supersnel om met een perssnelheid van 3600 vel per uur
  • Verbeter de verwerkingstijden met gesorteerd afdrukken en droge vellen

Download the Jet Press ‘day in the life’ infographic

Discover how productive a Jet Presscan be in a day. See how many B2 sheets and printed sides it can handle and how many job changes you can achieve. See what variety and types of jobs you can produce. And compare this to offset.

Ontworpen voor veelzijdigheid

Veelzijdigheid is een van de basisprincipes van het ontwerp van de Jet Press 750S. Daardoor kan deze drukpers zeer uiteenlopende producten aan, van hoogwaardig gepersonaliseerd drukwerk tot verpakkingen. En doordat de afwerkingskwaliteit zo hoog ligt, kun je probleemloos uitbreiden naar hoogwaardige drukwerktoepassingen. Zonder extra investering in meer offset-apparatuur.

Een betere oplossing voor het milieu

De Jet Press 750S maakt recycling veel eenvoudiger. Fujifilm-inkten zijn beter ontinktbaar. De INGEDE, de internationale vereniging van bedrijven in de ontinktingssector, gaf ons hiervoor zelfs 98 punten van de mogelijke 100.

Stel je eens voor jouw bedrijf is klaar voor de circulaire economie

Met de Jet Press ben je klaar voor de toekomst. Geen papierverspilling. Geen vervuilende verbruiksmaterialen door non impact printing. Geen gebruik van oliën dankzij inkten op waterbasis. Neem het voortouw en investeer in de meest groene inkjetpers op de markt.

Stel je eens voor je krijgt hiervoor overheidssubsidie

De Jet Press 720S is opgenomen in de Milieulijst 2018 van de Nederlandse overheid voor MIA (13,5% milieu-investeringsaftrek) en Vamil subsidie (75% willekeurige afschrijving).

Zij stelden zich de mogelijkheden voor

. . .en de Jet Press overtrof hun verwachtingen.

De typische eigenaar van een Jet Press bestaat eigenlijk niet. Maar in alle verscheidenheid is er toch altijd één belangrijke overeenkomst: hun drang om zich te onderscheiden van de concurrenten en hun winstgevendheid te vergroten. Van producenten van hoogwaardig commercieel drukwerk tot toegewijde verpakkingsexpert en drukkerijen die grote volumes algeme heeft geïnvesteerd, kan je onbetaalbare ervaringen en inspirerende succesverhalen vertellen. Hier krijg je alvast een voorproefje. Als je nog veel meer wilt weten, download dan ons Jet Press casestudy-boek.

Jet press 720s
Move from offset

Download het casestudy-boek

Lees de verhalen van meer dan 30 eigenaren van een Jet Press, die de meest uiteenlopende producten leveren. Je ziet voor welke uitdagingen zij stonden, hoe zij hun ondernemingsstrategie vorm geven en waarom een investering in een Jet Press (of zelfs twee) een verstandige zakelijke beslissing bleek te zijn.

Downloaden is in het Engels

Succes van de eerste Jet Press 720S leidde tot tweede aanschaf

Straub Druck & Medien AG

De prestaties en de kwaliteit van het drukwerk van de Jet Press 720S waren ongekend goed. We besloten daarom een tweede machine aan te schaffen, zodat we konden voldoen aan de continu groeiende vraag naar onze diensten op gebied van digitaal drukwerk.

Francisco Martinez

CEO, Straub Druck & Medien AG

Drukwerk waarop je trots kunt zijn

Impressed Druk en Print

Het full-colourgamma en de hoge kwaliteit van de Jet Press 720S maakt grote indruk op onze klanten. En veel van hen zijn ontwerp- en reclamebureaus, die echt niets minder willen dan de best haalbare kwaliteit. Ze zijn helemaal weg van de scherpte en de helderheid van de kleuren en eisen dat steeds meer van hun orders worden gedrukt op de Jet Press 720S, in plaats van op onze bestaande offsetpersen.

Bas Gravesteijn

Director, Impressed Druk en Print

De beste inkjettechnologie in actie

Greenshires Group

We wisten wel dat het goed was. Maar toen we hem dit jaar in actie zagen op de Drupa, begrepen we pas echt hoe goed dat ‚goed‘ is. Het lijkt er op dat de inkjettechnologie van Fujifilm, die de basis van dit systeem vormt, uitgroeit tot een industriestandaard.

Richard Dalby

Managing Director, Greenshires Group

Uitstekende up-time

CPI BOOKS

De uitstekende up-time betekent dat de Jet Press meer werk moet produceren dan veel snellere digitale persen.

JAMIE STANBOROUGH

Operations Director, CPI Books

Kansen creëren

Kingfisher Press

Het is niet zomaar een extra apparaat. Het is de poort naar een hele nieuwe stroom van inkomsten. Niet alleen van bestaande klanten, maar ook omdat we er nieuwe klanten mee winnen.

Jon Doidge

Co-director, Kingfisher Press

Stel je eens voor wat een Jet Press 750S

kan doen voor jouw bedrijf

Stel je eens voor dat je je onderscheidt van de menigte

De concurrentie in de printsector is groot. Je moet iets kunnen bieden waarmee je je onderscheidt van de concurrentie. De Jet Press 750S kan je helpen om nieuwe, winstgevende en hoogwaardige markten aan te boren.

Stel je eens voor: hoge printkwaliteit die nieuwe kansen creëert

De Jet Press 750S levert consistent hoge kwaliteit met een indrukwekkend kleurengamma. Er zijn al klanten die eisen dat hun order wordt gedrukt op een Jet Press 750S in plaats van een offsetpers.

Stel je eens voor: je zegt JA! waar anderen nee verkopen

Druk zonder aarzelen een oplage van 50, met betere kwaliteit dan offset. Of druk zonder inspanning op één dag 30 offsetorders met precies dezelfde kwalite

Stel je eens voor: je boort nieuwe markten aan

Bied meer aan dan je vandaag doet. Met de veelzijdige Jet Press 750S kun je niet alleen je bestaande klanten beter van dienst zijn. Je kunt ook diversifiëren met nieuwe toepassingen, zoals verpakkingen, en zo nieuwe markten aanboren.

Stel je de mogelijkheden voor jouw bedrijf eens voor

De Jet Press 750S kan nieuwe kansen creëren voor je bedrijf. Neem het voortouw en investeer in de meest geavanceerde en bewezen digitale inkjetpers op de markt.

Wil je meer weten?

Praat vandaag nog met ons over alle aspecten van je drukprocessen en hoor waartoe de Jet Press 750S in staat is. Wij kennen de uitdagingen waarvoor drukwerkproducenten staan. En wij kunnen je nuttige en verhelderende informatie geven over hoe je met inkjettechnologie je drukkerij succesvoller maakt.

Wij delen je e-mailadres niet met anderen. Lees onze privacyverklaring.