Met het Jet Press 750S High Speed model krijg je in feite twee persen in één. In de high-performance modus levert deze B2-digitale pers 5.400 vel per uur van offsetkwaliteit en persbetrouwbaarheid, maar met een lager inktverbruik en lagere kosten per vel, waardoor het een aantal taken wat u digitaal kunt printen verdubbelt.

In de ultrahoge kwaliteitsmodus levert de pers 3.600 vel per uur van een betere en consistentere afdrukkwaliteit dan offset, en met een breder, indrukwekkend kleurengamma, zodat u taken van de absoluut hoogste kwaliteit kunt printen. En omdat u binnen enkele minuten tussen de twee modi kunt wisselen, beschikt u over de ultieme flexibele productiepers.

Jet Press 750S High Speed model: de nieuwe standaard in drukwerk

Aries Grupo de Comunicación

Antonio Martin is gepassioneerd door verhalen vertellen, en zijn verhaal bij Aries gaat over hoe creatief denken en samenwerken het bedrijf hielp om succesvol te zijn te midden van snelle veranderingen in de sector. Luister hier hoe de toevoeging van de Jet Press 750S voor Antonio betekent dat hij het verhaal met kleur en fantasie heeft kunnen voortzetten.

“De snelheid waarmee we kleine opdrachten kunnen wisselen, is aanzienlijk verbeterd.”

Celebrate Digital Printing GmbH

Drukwerk is een passie van Francisco Martinez. In 2014 was hij een van de eersten die een Jet Press 720S in gebruik nam. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, bestelde hij in 2016 nog een 720S en onlangs ook nog de nieuwe Jet Press 750S. Luister hier naar het fascinerende verhaal van Francisco.

“We hebben een jaarlijks groei van 35%”

FloriColor

Fotografie is een passie van Tiago Yu. Dankzij de Jet Press 750S digitale pers kan Tiago nu voor het eerst digitaal in de ultrahoge kwaliteit printen waar zijn klanten om vragen. De pers heeft zijn concurrentievermogen vergroot en nieuwe markten aangeboord. Luister hier naar het verhaal van Tiago.

“De kwaliteit van digitaal drukwerk was altijd minder dan de standaard die wij stellen. Tot vandaag.”

Emmerson Press

John en Jamie Emmerson houden van rugby. Moed, teamspirit en vastberadenheid om te winnen zijn de kenmerken van deze ruige sport die ze toepassen op hun dagelijkse activiteiten. John en Jamie vertellen hier hoe de prestaties van de Jet Press perfect passen bij hun verlangen om de allerbeste te zijn.

“Na aankoop is onze omzet voor digitaal drukwerk verdubbeld.”

Wilt u meer zien?

Analyse

Vraag een gepersonaliseerde analyse aan om te zien of de Jet Press geschikt is voor uw bedrijf

VRAAG EEN ANALYSE AAN

Casestudy-boek

Lees nog meer verhalen over Jet Press eigenaren die hun doelen hebben weten te bereiken

DOWNLOAD HET BOEK

Drukwerkvoorbeelden

Vraag uw eigen inkjetmonster aan om te zien hoe goed de Jet Press werkelijk is

VRAAG EEN VOORBEELD AAN

Let’s talk

Kom meer te weten over de kosten en prestaties van deze uitzonderlijke digitale pers

NEEM CONTACT OP MET ONS