Hoe we weten dat deze gewaagde bewering klopt? Geen enkele andere druktechnologie (toner of offset) kan simpelweg tippen aan de drukkwaliteit van de Jet Press 750S. Gecombineerd met een nieuw milieu prestatieniveau, stelt de Jet Press 750S een nieuwe benchmark voor de productie van drukwerk.

Belangrijk zijn de trotse Jet Press eigenaren die vanuit hun passie voor drukwerk bereid zijn geweest te investeren in het beste materieel. Zij bouwen hun onderneming rond de Jet Press op, omdat ze weten dat ze kunnen verdienen aan kwalitatief hoogwaardig drukwerk met toegevoegde milieuwaarde.

Bekijk hoe passie en prestaties samenkomen…

Aries Grupo de Comunicación

Antonio Martin is gepassioneerd door verhalen vertellen, en zijn verhaal bij Aries gaat over hoe creatief denken en samenwerken het bedrijf hielp om succesvol te zijn te midden van snelle veranderingen in de sector. Luister hier hoe de toevoeging van de Jet Press 750S voor Antonio betekent dat hij het verhaal met kleur en fantasie heeft kunnen voortzetten.

“De snelheid waarmee we kleine opdrachten kunnen wisselen, is aanzienlijk verbeterd.”

Celebrate Digital Printing GmbH

Drukwerk is een passie van Francisco Martinez. In 2014 was hij een van de eersten die een Jet Press 720S in gebruik nam. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, bestelde hij in 2016 nog een 720S en onlangs ook nog de nieuwe Jet Press 750S. Luister hier naar het fascinerende verhaal van Francisco.

“We hebben een jaarlijks groei van 35%”

FloriColor

Fotografie is een passie van Tiago Yu. Dankzij de Jet Press 750S digitale pers kan Tiago nu voor het eerst digitaal in de ultrahoge kwaliteit printen waar zijn klanten om vragen. De pers heeft zijn concurrentievermogen vergroot en nieuwe markten aangeboord. Luister hier naar het verhaal van Tiago.

“De kwaliteit van digitaal drukwerk was altijd minder dan de standaard die wij stellen. Tot vandaag.”

Emmerson Press

John en Jamie Emmerson houden van rugby. Moed, teamspirit en vastberadenheid om te winnen zijn de kenmerken van deze ruige sport die ze toepassen op hun dagelijkse activiteiten. John en Jamie vertellen hier hoe de prestaties van de Jet Press perfect passen bij hun verlangen om de allerbeste te zijn.

“Na aankoop is onze omzet voor digitaal drukwerk verdubbeld.”

Wilt u meer zien?

Analyse

Vraag een gepersonaliseerde analyse aan om te zien of de Jet Press geschikt is voor uw bedrijf

VRAAG EEN ANALYSE AAN

Casestudy-boek

Lees nog meer verhalen over Jet Press eigenaren die hun doelen hebben weten te bereiken

DOWNLOAD HET BOEK

Drukwerkvoorbeelden

Vraag uw eigen inkjetmonster aan om te zien hoe goed de Jet Press werkelijk is

VRAAG EEN VOORBEELD AAN

Let’s talk

Kom meer te weten over de kosten en prestaties van deze uitzonderlijke digitale pers

NEEM CONTACT OP MET ONS