ONSET/
HET ULTIEME
FLATBED-
PRODUCTIE-
PLATFORM

01.

EXTREEM HOGE PRODUCTIVITEIT & KORTE OMSTELTIJDEN

Printers uit de Onset X serie zijn nu voorzien van een reeks verbeteringen die leiden tot hogere printsnelheden en een optimaal machinegebruik, waardoor uw productiviteit toeneemt. De verbeteringen zijn beschikbaar in de Onset X HS modellen uit de serie:

a. Geautomatiseerde insteltaken met 30 seconden insteltijd
b.  Hoge inzetbaarheid en betrouwbaarheid 
c. Printsnelheden tot 14502/uur
d.  Extra productiviteit op de werkvloer

a. GEAUTOMATISEERDE INSTELTAKEN MET 30 SECONDEN INSTELTIJD

De belangrijkste insteltaken zijn bij de Onset X HS nu volledig geautomatiseerd, wat de insteltijd voor een opdracht verkort van circa 15 minuten tot circa 30 seconden. Hierdoor is veel minder tussenkomst van de gebruiker nodig en wordt een aanmerkelijke toename in inzettijd & gebruik van de printer bereikt.

b. HOGE INZETBAARHEID EN BETROUWBAARHEID

Onset X printers staan terecht te boek als extreem betrouwbaar en behalen een inzettijd van wel 90%. In combinatie met de geïntegreerde intelligente functies presteren Onset X printers hierdoor optimaal.

Meer informatie

c. PRINTSNELEDEN TOT 1450M2/UUR

Het nieuwe Onset X HS model biedt een theoretische druksnelheid van 1450 m2/uur, een toename van 50% ten opzichte van de Onset X. Dit is mogelijk dankzij een nieuwe printmodus met ‘enkele cyclus’ en een nieuwe hoogwaardig presterende Uvijet OX inkt.

d. EXTRA PRODUCTIVITEIT OP DE WERKVLOER

De productiviteit van de Onset X HS is verder verhoogd door betere automatiseringsopties. U kunt kiezen uit ¾ of volledig geautomatiseerde verwerking voor elk type toepassing voor displays, PoS of golfkarton.

Meer informatie

02.

CONSISTENTSTE PRINTKWALITEIT BIJ DE HOOGSTE PRODUCTIVITEIT

Printers uit de Onset X serie produceren een hogere printkwaliteit bij hogere snelheden dan elke andere uv-inkjetprinter en behouden die prestaties gedurende de levensduur. Dit wordt bereikt dankzij toepassing van een aantal geavanceerde technologieën..

Fujifilm printheads

Fujifilm printkoppen

Bedrijfseigen technologie voor printkoppen

Fujifilm UV inks

Fujifilm uv-inkten

Specialistische inktformuleringen met toonaangevende technische prestaties

JETTECHNOLOGIE VAN WERELDKLASSE

De Onset X serie profiteert van Fujifilms Q-class piëzo-elektrische printkoppen met precisieplaatsing van inktdruppels bij hoge snelheden. Daarnaast wordt bij de serie gebruik gemaakt van unieke technologie en fabricageprocessen, zoals de zeer duurzame siliconen nozzleplaat.

Belangrijk argument is ook dat de printkop over de volle breedte van het printbed loopt en niet over het materiaal beweegt, hierdoor hebt u geen last van textuurbanding. Daarnaast maken meerdere over de volle printbreedte opgestelde uv-lampen het mogelijk om snel te printen in twee richtingen.

Printheads

Unieke siliconen nozzleplaat

  • Dankzij de mogelijkheden van Fujifilm Dimatix siliconen MEMS
  • Duurzaam ontwerp maakt regelmatig reinigen mogelijk zonder kwaliteitsafname, zodat de inktoverdracht optimaal blijft functioneren
  • Bestand tegen beschadigingen en verontreinigingen aan het oppervlak die leiden tot inktopbouw. Dit voorkomt mogelijke afwijkingen of storingen aan de nozzles
  • Voortreffelijke bevochtigingskarakteristieken verhogen de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de inktoverdracht
03.

UITSTEKENDE BETROUWBAARHEID MAXIMALISEERT DE PRODUCTIONELE INZETBAARHEID

Onset X grootformaat uv-printers staan terecht te boek als extreem betrouwbaar en behalen een inzettijd van wel 90%. Dankzij toepassing van de beste industriële componenten, uitzonderlijke bouwkwaliteit en intelligente geïntegreerde functies functioneren Onset X printers optimaal met minimale stilstand. Daarnaast kan ondersteuningssoftware de machine op afstand monitoren en potentiële problemen diagnosticeren voordat die optreden.

95
van alle geïnstalleerde Onsets is nu nog actief
90
inzettijd
Vertrouw op Onset om dagelijks doorlopend consistent drukwerk te leveren

75
van alle Onsets hoefde gedurende één jaar geen printkop te vervangen

VOORTREFFELIJKE BOUWKWALITEIT

De printer is in het Verenigd Koninkrijk ontworpen en gebouwd door Inca Digital, de kwaliteit en componentselectie is dus uitmuntend. De printengine, het controlesysteem en het snel bewegende printbed zijn gebouwd op een zeer robuust chassis en maken precisieplaatsing mogelijk van miljoenen inktdruppels per seconde, de hele dag door en op dagelijkse basis.

Bekijk een timelapse video van hoe een Onset wordt gebouwd

INDUSTRIËLE PRINTKOPPEN

Printkoppen van Fujifilm Dimatix bewijzen al jaren hun betrouwbaarheid in volle productie. Voor sommige andere printers is het niet ongebruikelijk om maandelijks de printkoppen te moeten vervangen, maar bij 75% van Onset-machines hoefde gedurende 2016 geen enkele printkop te worden vervangen.

Ontdek waarom de printkoppen van Fujifilm zo betrouwbaar zijn

INTELLIGENTE FUNCTIES

Intelligente functies stellen de Onset X in staat om zijn eigen conditie te monitoren, optimale prestaties en printkwaliteit te behouden en achteruitgang of beschadiging van de printkop te minimaliseren. Hieronder valt onder meer software voor: intelligent reinigen, management van printkwaliteit, monitoren van vacuümbed, detectie van materiaalhoogte en efficiëntie.

Bekijk de intelligente hoogtedetectiefunctie in actie

MONITORING OP AFSTAND

Inca Vision is de bedrijfseigen klantondersteuningssoftware van Inca Digital die zorgt dat gebruikers regelmatig preventief en corrigerend onderhoud toepassen. Inca Vision laat Inca op afstand en regelmatig printers in het veld monitoren en diagnosticeren om te bepalen hoe goed ze presteren en of er behoefte is aan technische ondersteuning.

SERVICE- & ONDERSTEUNINGSNETWERK

Onset-installaties worden ondersteund door garantiedekking, onderdelen- en servicepakketopties afgestemd op uw bedrijf. In elke regio is eerstelijnsondersteuning beschikbaar door technici gecertificeerd door Inca’s trainingsfaciliteit in het Verenigd Koninkrijk.

04.

EEN INVESTERING DIE KAN MEEGROEIEN MET UW BEDRIJF

Dankzij de ‘schaalbare architectuur’ van de Onset kunt u een machine bij aanschaf laten aanpassen op uw individuele bedrijfsbehoeften en later wijzigen voor eventuele uitbreidingen. Het ontwerp van de Onset X maakt het mogelijk om de printkopconfiguraties te wijzigen en uit te breiden zonder andere onderdelen van de machine te hoeven wijzigen.

Het robuuste chassis en de aandrijving- en controlesystemen blijven onveranderd

SCHAALBARE ARCHITECTUUR

De schaalbare architectuur van de Onset biedt een verscheidenheid aan flexibele opties voor de mogelijkheden voor productiviteit, kwaliteit en kleur

– Flexibiliteit om te kunnen voldoen aan uw toekomstige bedrijfsbehoeften –

PRODUCTIVITEITSOPTIES

van 180 tot 283 printbedden per uur

PRINTKOPOPTIES

9, 14, 27 picoliter druppelgrootte

KLEURENOPTIES

Standaard CMYK, lichte kleuren, wit, oranje

14 KANAALSMOGELIJKHEDEN

De sleutel tot de flexibiliteit is de unieke 14-kanaalscapaciteit die elke Onset X bezit. Dit geeft de pers zijn flexibiliteit voor verschillende printkopconfiguraties:

– Honderden configuraties waaruit u kunt kiezen –

BEPAAL DE GEWENSTE PRODUCTIVITEIT DOOR HET NUMMER VAN CMYK-SETS OP TE GEVEN:

Het startpunt is vier kanalen met een enkele CMYK-configuratie. U kunt een of twee extra sets CMYK-kanalen toevoegen om de productiviteit te verhogen.

BEPAAL DE GEWENSTE KWALITEIT DOOR DE DRUPPELGROOTTE VAN DE PRINTKOP TE SELECTEREN:

Kies een druppelgrootte van 9, 14 of 27 picoliter. Gebruik een kleine druppelgrootte als u veel kwalitatief zeer hoogwaardig drukwerk produceert dat van dichtbij wordt bekeken.

BEPAAL DE GEWENSTE TOEPASSING DOOR EXTRA KLEUREN TE SELECTEREN::

Kies uit een combinatie van lichtcyaan, magenta, oranje en witte inkten.

Produceer verbluffende afbeeldingen voor binnen en buiten, efficiënter dan elk ander proces. Van doodgewone signs tot kwalitatief hoogwaardige displays met rugbelichting voor veeleisende markten zoals cosmetica en luxe consumentengoederen.

05.

VEELZIJDIGHEID VOOR VRIJWEL ALLE TOEPASSINGEN

INKTSYSTEMEN DIE VOLDOEN AAN UW SPECIFIEKE BEHOEFTEN

De Onset X serie kan worden uitgevoerd met een aantal verschillende inktsets, zodat dit platform voor extreem hoge productiviteit kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen:

Uvijet OW - grote veelzijdigheid, voor PoP & signs
Uvijet OL - reukarm voor golfkarton
Uvijet LM - inktsysteem met lage migratiewaarde
Uvijet OX - hoge hechting voor stijve kunststoffen

Meer informatie over onze inktsystemen

VEELZIJDIGE ZONES IN VACUÜMBED

Het krachtige vacuümbed van de Onset kan materialen van 40 kg verwerken op volle snelheid (80 kg op gemiddelde snelheid). De precisieregisters zorgen voor nauwkeurig dubbelzijdig en randloos drukwerk. De krachtige flatbed vacuümtafel heeft 25 zones voor een breed scala aan materiaalafmetingen, wat de hoeveelheid benodigde bedmaskering beperkt.

EXTRA KLEURENOPTIES

Witte inkten: Gebruik wit als steunkleur, dekkleur of grijsschaalwaarde om te printen op doorzichtige en gekleurde materialen en produceer speciale effecten.
Lichte inkten: Produceer zachtere overgangen en huidtinten.
Oranje inkt: Produceer levendige rode en oranje tinten, mooiere huidtinten en nauwkeurige steunkleuren.

EEN KEUR AAN AFWERKINGEN

De chemische samenstelling van Uvijet-inkt is geschikt voor een hele reeks afwerkingen, van matte zijdeglans tot sterke hoogglans. De Onset X regelt de afwerking exact door te variëren met de uv-licht dosering.  Eigen uv-instellingen geven exacte controle over hoe individuele drukgangen uitharden, dit geeft u flexibiliteit in het bereiken van bepaalde afwerkingen voor specifieke materialen. 

chevron_right
chevron_left

3/4 SEMI-AUTOMATISCHE VERWERKING


VOLLEDIG GEAUTOMATISEERDE VERWERKING


VOLLEDIG GEAUTOMATISEERDE VERWERKING VAN ONGECONDITIONEERD GOLFKARTON

VOLLEDIG GEAUTOMATISEERDE VERWERKING MET GEINTEGREERDE FLEXIBELE INVOER

5Artboard1-2xv2.png
07.

7 MANIEREN OM UW INVESTERING TE BEGINNEN

Dankzij de schaalbare architectuur zijn er zeven manieren om uw investering in een Onset X te starten.

08.

ONSET-EIGENAREN

Er zijn wereldwijd honderden eigenaren van Onsets. Ontdek zelf wat zij zeggen over de Onset.

Klik hier om de mogelijkheden van de Onset X te bespreken met Fujifilm: het ultieme flatbed productieplatform

chevron_right
chevron_left

Neem vandaag nog contact met ons op..

Wij beoordelen uw situatie eerlijk en helpen u om de beste printoplossing te kiezen. Voer hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.