Acuity Voor Prototypen Voor Verpakkingen

Produceer op aanvraag realistische, samples van verpakkingen van hoge kwaliteit

De mogelijkheid om voorbeelden van verpakkingen te maken die er precies uitzien zoals het voltooid artikel, biedt u de kans om meer werk binnen te halen. Met de printers voor verpakkingen met korte doorlooptijden van Fujifilm is het mogelijk om de effecten te simuleren die in hoogwaardige verpakkingen worden gebruikt, zoals spotvernis en toepassing van folie en structuren. Print harde of flexibele prototypen voor verpakkingen, zoals kant-en-klare verpakkingen, vouwkarton, labels, zakken en luxueuze geprinte dozen. U kunt zelfs uw eigen schitterende presentatieborden en pop-upreclamebanners maken om meer aandacht met uw producten te trekken.

Kijk hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP

Eerst een demonstratie, dan pas leveren

Drukkerijen die intern over de capaciteit beschikken om schitterende verpakkingssamples van hoge kwaliteit te produceren, kunnen klanten laten zien wat ze in huis hebben. Als u de flexibiliteit hebt om ter plekke indrukwekkende voorbeelden te printen met behulp van onze optie voor verpakkingen met korte doorlooptijden, kunt u sneller werk binnenhalen en eenvoudig al uw opties laten zien. Bovendien betekent de snelle doorlooptijd tevreden klanten.

Samples maken in uw studio

Voor ontwerpstudio’s die samples van verpakkingen van hoge kwaliteit zelf kunnen printen, aanraken en vasthouden, kan dit een groot verschil in het creatieve proces betekenen. Ontwerpers kunnen opties verkennen, producten bekijken zoals ze in de winkel terechtkomen en creatieve ideeën en afwerkingen zo bijschaven dat ze perfect bij een product passen en dat product bovendien verbeteren. Het is veel eenvoudiger om creatieve beslissingen te bespreken als u een echt voorbeeld kunt laten zien.

Demonstreer elegante, hoogwaardige prototypen van verpakkingen

Afgewerkt drukwerk laten zien aan de hand van samples van een mindere kwaliteit kan behoorlijk riskant zijn voor het bedrijf. Als u de keuze van potentiële klanten niet langer laat afhangen van hun inbeeldingsvermogen, dan verlaagt u de drempel om nieuwe klanten binnen te halen. Als uw bedrijf zelf over de juiste flexografische printoplossing beschikt, kunt u op aanvraag harde en flexibele verpakkingssamples maken zoals karton, labels, zakken en luxueuze dozen. Stel dat u een klant meer dan alleen een ruw voorbeeld kunt aanbieden.

Reproduceer aantrekkelijke effecten

Met de juiste machine kunt u prototypen van verpakkingen maken die dezelfde afwerking hebben als het uiteindelijke product. U kunt witte inkt gebruiken om op gekleurde materialen te printen en vernis voor plaatselijke lamineereffecten. Zelf folie- en metallic inkten kunnen worden gesimuleerd, net als structuur- en textuureffecten. Door deze uitgekiende afwerkingen te demonstreren in het ontwerp van een sample, maakt u een grotere indruk op de klant en verhoogt u uw verkoopkansen.

Rendabele samples

Een van de grootse voordelen van een eigen digitale oplossing voor verpakkingssamples is dat het zeer rendabel is om eenmalige voorbeelden van hoge kwaliteit te maken. U bent geen tijd en geld meer kwijt aan het produceren van samples met behulp van offset of zeefdruk, en toch krijgt u nog steeds de gewenste kwaliteit en afwerking. Het is zelfs mogelijk om gemakkelijk meerdere versies te maken en de instelling is eenvoudig. Een digitale oplossing kan een goede aanvulling op uw andere printprocessen zijn, maar als zelfstandige inkjetprinter zijn ze ook uitermate geschikt.

Onze Acuity-printers zijn perfect voor het produceren van prototypen voor verpakkingen.
Download hier onze gids over de Acuity-serie voor meer informatie.

DOWNLOAD HET ACUITY-BOEK

Download het Acuity-boek

We hebben een aantrekkelijk en nuttig boekje zodat u meer informatie over de toepassingsmogelijkheden, de winstgevendheid en de kwaliteit van onze gezichtsscherpte bereik gemaakt. Vul hier uw gegevens voor het downloaden van een digitale versie of klik hier voor het aanvragen van een hard copy.
Download is in het Engels

De Acuity LED 1600II heeft ons in staat gesteld om ons aanbod van prototypes te verbeteren en uit te breiden en uiteindelijk onze klantervaring te verrijken.

ANDREW TURNER

Packaging Development Manager, Delta Global Source

We bieden een scala aan UV-inkjetsystemen die geschikt zijn voor het printen voor prototypen voor verpakkingen

We bieden een scala aan UV-inkjetsystemen die geschikt zijn voor het printen voor prototypen voor verpakkingen

De Acuity-serie van Fujifilm is een populaire reeks rollen- en flatbedprinters, bewezen door duizenden installaties wereldwijd. Een voorbeelden hiervan is de Acuity LED 1600II, een indrukwekkende en veelzijdige oplossing voor de productie van kleinere verpakkingsseries voor het maken van ontwerpen, prototypen en prijktijktests. Deze printer produceert afbeeldingen van hoge kwaliteit en is geschikt voor tegelijkertijd printen met kleuren, wit en clear.

chevron_right
chevron_left

Download our Acuity book

We’ve created an attractive and useful little book to give you more information about the application possibilities, profitability and quality of our Acuity range. Enter your details here to download a digital version or click here to request a hard copy.

De inkjettechnologieën van Fujifilm bieden veel voordelen voor de productie van prototypen van verpakkingen

• De rendabelste manier om eenmalige exemplaren of kleine oplagen van enkele honderden stuks te printen
• Levert de kortst mogelijke doorlooptijden voor opdrachten, met de mogelijkheid voor just-in-time-productie
• Maakt eindeloos aanpassen van printopdrachten mogelijk
• Maakt een einde aan de pre-presskosten van offset, omdat er geen printplaten, rubberdoeken of oplosmiddelen voor schoonmaken nodig zijn
• Vermindert afval in de toeleveringsketen
• Biedt uitzonderlijke kleurreproducties met uitstekende consistentie van print tot print
• De print is onmiddellijk droog en kan direct worden gestapeld of verwerkt

Our low-odour inks make for a safer working environment

Energy-efficient curing systems, including UV LED, help save on energy use and bills

Low ink consumption reduces the ongoing use and cost of consumables

Our Uvijet inks have been certified safe for indoor applications by GREENGUARD, AgBB and Nordic Swan.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij beoordelen uw situatie eerlijk en helpen u om de beste printoplossing te kiezen. Voer hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.