Hartelijk dank voor je belangstelling. Klik hier om door te gaan naar de FESPA-site en je GRATIS aanmelding af te ronden

Fujifilm voor kwaliteit en productiviteit

Op gebied van drukwerk zetten wij al tientallen jaren de toon. Fujifilm-systemen met hun baanbrekende UV-inkttechnologie en uiterst geavanceerde printkoppen staan wereldwijd bekend om de beste kwaliteit en productiviteit die de markt kan leveren.

Neem contact op
Acuity B1 from Fujifilm

Acuity B1: revolutionaire innovatie in actie

Wees getuige van iets absoluut unieks. De Acuity B1 is de opwindende innovatie in het digitaal printen, met zijn unieke combinatie van volledige automatisering, uiterst hoge kwaliteit en optimale formaatgrootte voor honderden toepassingen. Hij print op een groot scala van gestreken en ongestreken materialen, zoals ook kunststoffen tot 10 mm dikte, met een kwaliteit die beter is dan offset. Dit is het ideale systeem voor point-of-sale-drukwerk en promotionele items.

Acuity B1 from Fujifilm
Acuity Ultra Super Wide Printer
Acuity Ultra Super Wide Printer

Acuity Ultra: uitstekend superwide platform

Met trots kondigen we de lancering aan van onze baanbrekende superwide printer. Acuity Ultra biedt grotere afmetingen en kwaliteit om de productie van hoogwaardige wanddecoraties veel rendabeler te maken. Met een druppelgrootte van 3 pl voor de hoogst mogelijke kwaliteit, is Acuity Ultra ideaal voor de high-end indoor display markt, met name voor luxe merken, met de kwaliteit vergelijkbaar met offset en toonaangevende inktsystemen op waterbasis. Dankzij de enorme formaatgrootte, het potentieel voor meerdere rollen en de indrukwekkende snelheid, biedt Acuity Ultra u de mogelijkheid om op rendabele wijze beurs graphics, POP-displays, hoogwaardig grafische ontwerp, indoor backlit displays en nog veel meer te creëren.

Kom meer te weten
Onset X Corrugated flatbed printer

Onset X voor golfkarton: de ultieme flatbedprinter

Grijp de kans om een van onze meest indrukwekkende systemen in actie te zien. Onset X biedt uitstekende betrouwbaarheid en productie-uptime, kwaliteit die weinig onderdoet voor offset, een schaalbare architectuur en een keur aan systemen voor mediahandling. Het resultaat: indrukwekkende afbeeldingen met levendige kleuren. Meer winstgevendheid bij kleine oplagen en eenmalige orders. Daarnaast is dit systeem ook perfect voor printen op golfkarton, wat veel kortere doorlooptijden biedt voor display- en buitenverpakkingsdrukwerk. En tot slot is de Onset X dankzij onze nieuwe migratie-arme inkten veilig voor gebruik bij secundaire levensmiddelenverpakkingen.

Onset X Corrugated flatbed printer

Ken je de volledige Acuity-serie al?

Met deze indrukwekkende en wereldwijd bekende serie grootformaatsystemen liggen honderden hoogwaardige toepassingen binnen handbereik. Dankzij onze inkjet-expertise en ongekende supportinfrastructuur kun je er zeker van zijn dat een grootformaatsysteem van Fujifilm een veilige investering is.

Acuity Led 1660 LED UV printer

Acuity LED 1600-serie

Rendabel aansprekend drukwerk printen met rolleninvoer of hybride invoer, met LED UV-technologie.

Acuity LED 3200R

Rendabel aansprekend superbreed drukwerk printen met LED UV-technologie.

Acuity Select flatbed print production

Acuity Select-serie

De maatstaf voor productie van veelzijdig flatbeddrukwerk.

Acuity F high volume printer

Acuity F

Hoogwaardige en efficiënte flatbedproductie voor korte doorlooptijden en hogere oplagen.

Acuity B1 ultra high-quality printer

Acuity B1

Volledig geautomatiseerd en veelzijdig printen met uiterst hoge kwaliteit en een optimale formaatgrootte.

Neem contact op voor meer informatie

Als je meer wilt weten over de producten op deze pagina, vul dan het onderstaande formulier in en stuur het naar ons. 

Wij delen je e-mailadres niet met anderen. Lees onze privacyverklaring.